Konu Kapansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasterSurvival

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
26
konu kilit​

Son düzenleme:
Sunucu Gayet Hoş. Buildiniz İyi ve Özelliklerinzide Begendim. Başarının Devamını Dilerim.

Sıfılranması Gayet iyi olmuş. Gerçekten oynamya eğer bir sünücü beklemedeyiz.

Sunucu Tanıtım Video'su Konuya Eklendi.

Güncel Güzle Sunucu Rez

1.5 2 senedir Survival oynuyorum ilk defa böyle server gördüm Basarılar.
sunucuya 2-3 kisi baslıcaz gelmek isteyenler [email protected] skype ekleye bilirler.

Çok Hoşuma Giden Sunuculardan Ve Bu Sunucu Onlarında Başında Olan Bir Sunucu Başarılarınızın Devamını Beklerim Teşşekkürler İYi Oyunlar
Saygılarla: I_Skuil_I

Bâzı Nedenlerden Dolayı Sunucu Açılma Saati 12:00'a Ertelendi 12:00'Da Giriş Yapıp Oyuna Başlayabilirsiniz :) Anlaşınızdan Dolayı Teşşekür Ederim.

sw güzel fakat bu TekinTr benim evimi çok fazla claim atmıssın,uçan ev olmaz gibi nedenlerden sildi şimdide oktay ile anlaştık biz sw verdik onlar dia vip vercekti fakat yine ban yiyorum oktay açıyor tekin banlıyor emeğiniz boşa gider ama siz bilirsiniz

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    122 KB · Görüntüleme: 268
  • Adsız.png
    Adsız.png
    122 KB · Görüntüleme: 296
sw güzel fakat bu TekinTr benim evimi çok fazla claim atmıssın,uçan ev olmaz gibi nedenlerden sildi şimdide oktay ile anlaştık biz sw verdik onlar dia vip vercekti fakat yine ban yiyorum oktay açıyor tekin banlıyor emeğiniz boşa gider ama siz bilirsiniz
:)[DOUBLEPOST=1501847098,1501752519][/DOUBLEPOST]yeni ip adresi konuya eklendi

Buradan Gayet Başarılı Görünüyor Gün Içerisinde Gelip Ziyaret Edeceğim

Sunucu aktif[DOUBLEPOST=1502101120,1502101048][/DOUBLEPOST]
Oyundaki adını yaz kimsin sen ?[DOUBLEPOST=1502128303][/DOUBLEPOST]Güncel +++

Daha farkli turlerden gemiler isterseniz modern yada orta cag / korsan şemasız yapip hazirlayabilirim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl