Konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Konu kapanabilir.​

Son düzenleme:
spawn noktasi harici yapilar biraz amatör kalmiş agaçlar da keza daha iyi olabilirdi :3

güzel olmuş eline sağlık başarılar fiyatıda uygun

20 lira gibi uygun bir fiyata böyle güzel bir haritaya sahip olmak isteyen arkadaşlar açısından oldukça güzel bir fırsat olmuş ki elinize de sağlık ;)

Güzel ama çok gereksiz detay var.

Az önce bir build takımının konusuna bakmasaydım belki eşsiz lafına kanabilirdim ancak her malın bir alıcısı vardır bunu da alan çıkar illa ki ne diyelim başarılar. Yenilemeniz lazım her şeyi

Az önce bir build takımının konusuna bakmasaydım belki eşsiz lafına kanabilirdim ancak her malın bir alıcısı vardır bunu da alan çıkar illa ki ne diyelim başarılar. Yenilemeniz lazım her şeyi
Güzellik görecelidir herkes sizin gibi düşünmediği için bir çok kişi satın alabiliyor :)

Güzellik görecelidir herkes sizin gibi düşünmediği için bir çok kişi satın alabiliyor :)
Valla o çok kişiden kastınıza göre değişir hangi ekibe sorsan çok fazla müşterim var diyor zaten deneyebilirsiniz

Valla o çok kişiden kastınıza göre değişir hangi ekibe sorsan çok fazla müşterim var diyor zaten deneyebilirsiniz
Ben bir ekip değilim ben 4 senedir satış yapıyorum işin ilginç tarafı her konumda sizin negatif yorumlarınızı görüyorum herneyse yorum yaptığınız için teşekkürler konuyu ön plana çıkartiyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl