konu kapanabilir!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FORNYRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.063
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımı cidden kötü olmuş geliştirilmesi lazım. Sistemler çok basit ve klasik olmuş. Başarılar...

Konu tasarımı cidden kötü olmuş geliştirilmesi lazım. Sistemler çok basit ve klasik olmuş. Başarılar...
Bazı projeler için skriptere ihtiyacımız var bize yardımcı olmak istersen discord bekliyorum. FORNYRO#2894

Sunucu başarılı ama her taraf bu tarz sunucularla dolu ondan dolayı pek ilgimi çekmedi ama emek verilmiş gayet güzel fotoğraflar başarılar.

Sunucuya girebileceğim bi zaman buldum ve girdim cidden emek veirlmiş ve Güzel bir sunucu yani oynanılacak bir sunucu yakın bir zamanda iyi onlinelere ulaşıcağınıza emin olabilir gibiyim zaten yeni mapler yapılıyormuş oyun içi sohbet falan da çok hoş yani dediğim gibi oynanılacak sunucu faction istiyorsanız gelmenizi öneririm.

Sistemler ve konu tasarımını geliştirsen başarılı olacağından eminim. Başarılar.

Birşey sorucam. Şu konudaki Sistemler - Yetkililer - Hakkımızda Gibi Yazıları Sayfa Gibi Güzel Çerçeve içinde nasıl yapıyorsunuz? ben o olayı tam yapamadım. ?

Birşey sorucam. Şu konudaki Sistemler - Yetkililer - Hakkımızda Gibi Yazıları Sayfa Gibi Güzel Çerçeve içinde nasıl yapıyorsunuz? ben o olayı tam yapamadım. ?
Photoshop programı ile ayarlıyoruz internetten videolarını izleyebilirsin

çok güzel çok başarılı bir server adminler çok yakın ilgili samimi ve factionları inanılmaz tavsiye ederim +1

Yeni /otosat sistemimiz aktif! Rütbeniz arttıkça kazandığınız parada artıcak! Artık rütbe atlamak daha önemli!
75074

Ekli dosyalar

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    16,8 KB · Görüntüleme: 315
Güzel bir sunucuya benziyor. Tebrikler

Sunucu çok güzel olmuş ellerinize sağlık yeni gelişmeler olsun mapler olsun çok güzel oynarken hiç sıkılmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl