RigerCrows
Play.RookiCraft.Net
- Elmaslar
- 62
- Minecraft
- RigerCrows
Discord:
RigerCrows#7509
RigerCrows#7509
RigerCrows#7509
daha detaylı anlatılabilirmiş.
Buildler güzel olmuş.
Yorumlarınız için teşekkür ederim aramızda olmanızı iple çekiyoruz...konu tasarımı hoş gözüküyor , resimleri biraz daha büyütebilisiniz en yakın zamanda geleceğim
RigerCrows#7509
sunucu güzel beğendim konu tasarımıda güzel başarıların devamını dilerim :)
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz aramızda olmanızdan çok mutluyuz iyi oyunlar.Sunucu üç gün önce açılmasına rağmen mükemmel bir rekabet var. Yetkililerin kattığı küçük süprizler sayesinde sunucu aşırı zevkli bir oyuna dönüşmüş. Yetkilileri tebrik ediyorum, başarılarının devamını dilerim :)
`Enymph#7779
RigerCrows#7509
Girip bir göz atayım dedim, pluginler ve sunucuda görebileceklerinizin neredeyse hepsi kendilerine özgün ve ilgi çekici şeyler.
Tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını dilerim @Madeindead.
Umarım bu sunucunun değerini görebilen 2 - 3 kişi daha olur.
Sunucu Çok Güzel Beğendim
Konu Tasarımda Çok GÜZEL Onuda Beğendin 10/10
Başarılarınızın DevAM'ını Dilerim @Madeindead Sunucuya Mutlaka Geleceğim
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz sunucumuzu beğenmenizden çok gurur duyduk...merhaba ben mert. şuan sunucuda aktif olarak oynuyorum. içtenlikle söyleyebilirim. son zamanlarda gördüğüm en iyi emek skyblock. sistem o kadar adaletli yapılmışki kimse öyle kaptırıp gidemiyor. buda oyuncular arasındaki rekabeti her an taze tutuyor. böylelikle oyundan sıkılmıyorsunuz. hepinizi servere beklerim.
RigerCrows#7509
Yorumun için teşekkür ederiz.Sunucu gayet güzel beğendiğim bir sunucu oldu ama bazı mapler çok klasik artık daha iyilerini veya güzellerini bulabilseniz iyi olurdu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!