MERSIALOEX
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
Abdullah T.#0001
Le'louch#6234
Eğer Sizi kötülemiş olsaydım daha farklı şeyler yapardım zaten bu gün iletecektim sizi 2 3 Kişi sordum söyle düzeltirler dediler ben sizden şikayet im yokMerhaba, Size çekilişten 4gb vds çıkmıştı ve plugin paketi teslim edilecekti.
Ancak daha Vds yeni teslim edilmişken,plugin paketi hazırlanırken(youtuberımız saolsun 80 90 kişide bazı hatalar bulduk düzeltiyorduk), sağa sola Anadoluhostta ping var 200 ,lag var,başka yerlerden alacağım bu biter bitmez, sunucu rezalet şeklinde yazılar yazmaya başlayıp "BİZE TİCKET AÇMA ZAHMETİNE DAHİ GİRMEDEN"size bedavaya verilen bir hizmeti kötülemişsiniz. Ben sunucunuzda ping atarak max 56 , test için açtığım sunucuda 60 70 arasını gördüm. Ki Almanya idi zaten .Problem %99.9 sizin internetinizinden kaynaklı. Yinede bunun için bir ticket açabilirdiniz , size söylerdik.
Fransa VDSniz olsa hak vereceğim çünkü ddos yememizden dolayı firewalllarımızın günlerdir kalıcı şekilde açık tutuldu.
Ancak siz bizi karalamayı ve destek isteyip durumu sormak yerine kendi fikrinize göre hareket ederek HİZMET SÖZLEŞMEMİZİ çiğnediniz ve bizde hizmetlerinizi kalıcı olarak iptal ettik. Herhangibir geçerli sebep olmadan hiçbir şahıs bir firmayı karalayamaz. Müşteri yasalar uyarınca aldığı hizmetle ilgili yorum yapma hakkına sahiptir ancak yorumun GERÇEK ve İSPATLI olması şartı vardır. Ki satış öncesi sorular için kullanılan canlı destek sisteminde dahi arkadaş size ısrarla " bir ticket açıp sebeplerini oradan sorarmısınız " dediği halde :
Ekli dosyayı görüntüle 101458
Ki destek sistemindeki arkadaşımda (konudan bir nevi haberdar ayak üstü söylemiştim ancak ticket açsaydınız size hepsini oradan yazardım) size bizimle iletişime geçmenizi söylemiş, siz buraya konu açma yolunu seçmişsiniz. Siz laftan anlamazsanız sonunda kaybedersiniz.
Hizmetiniz 4GB vds idi, ki 8 GB kazananlarda var çekilişlerde, 1 ay sorunsuz kullandılar hizmeti , sorun yaşadıklarında ticket açtılar ve yardımcı olduk. Önceki kazananlara "AnadoluHost boş yere banladı" diye yazarsanız size " illa bir sebebi vardır " yazarlar. Çünkü bu duruma düşmeniz kendi hatanızdır. Firma olarak gerekli açıklamayı yaptım,daha fazla yazmamıza gerek yok. İyi forumlar herkese.
Bana kalırsa bu durumda AnadoluHOST firması haklı.
Bana kalırsa bu durumda AnadoluHOST firması haklı.
Merhaba, Size çekilişten 4gb vds çıkmıştı ve plugin paketi teslim edilecekti.
Ancak daha Vds yeni teslim edilmişken,plugin paketi hazırlanırken(youtuberımız saolsun 80 90 kişide bazı hatalar bulduk düzeltiyorduk), sağa sola Anadoluhostta ping var 200 ,lag var,başka yerlerden alacağım bu biter bitmez, sunucu rezalet şeklinde yazılar yazmaya başlayıp "BİZE TİCKET AÇMA ZAHMETİNE DAHİ GİRMEDEN"size bedavaya verilen bir hizmeti kötülemişsiniz. Ben sunucunuzda ping atarak max 56 , test için açtığım sunucuda 60 70 arasını gördüm. Ki Almanya idi zaten .Problem %99.9 sizin internetinizinden kaynaklı. Yinede bunun için bir ticket açabilirdiniz , size söylerdik.
Fransa VDSniz olsa hak vereceğim çünkü ddos yememizden dolayı firewalllarımızın günlerdir kalıcı şekilde açık tutuldu.
Ancak siz bizi karalamayı ve destek isteyip durumu sormak yerine kendi fikrinize göre hareket ederek HİZMET SÖZLEŞMEMİZİ çiğnediniz ve bizde hizmetlerinizi kalıcı olarak iptal ettik. Herhangibir geçerli sebep olmadan hiçbir şahıs bir firmayı karalayamaz. Müşteri yasalar uyarınca aldığı hizmetle ilgili yorum yapma hakkına sahiptir ancak yorumun GERÇEK ve İSPATLI olması şartı vardır. Ki satış öncesi sorular için kullanılan canlı destek sisteminde dahi arkadaş size ısrarla " bir ticket açıp sebeplerini oradan sorarmısınız " dediği halde :
Ekli dosyayı görüntüle 101458
Ki destek sistemindeki arkadaşımda (konudan bir nevi haberdar ayak üstü söylemiştim ancak ticket açsaydınız size hepsini oradan yazardım) size bizimle iletişime geçmenizi söylemiş, siz buraya konu açma yolunu seçmişsiniz. Siz laftan anlamazsanız sonunda kaybedersiniz.
Hizmetiniz 4GB vds idi, ki 8 GB kazananlarda var çekilişlerde, 1 ay sorunsuz kullandılar hizmeti , sorun yaşadıklarında ticket açtılar ve yardımcı olduk. Önceki kazananlara "AnadoluHost boş yere banladı" diye yazarsanız size " illa bir sebebi vardır " yazarlar. Çünkü bu duruma düşmeniz kendi hatanızdır. Firma olarak gerekli açıklamayı yaptım,daha fazla yazmamıza gerek yok. İyi forumlar herkese.
Le'louch#6234
Dostum marka karalıyorsun. Bu bir suçtur.Peki Bu Konuyu Gelip Bana Soyleyip Aramız Cozebilirdik Direk Banlayıp VDS Almalarina Gerek Yoktu Aynı Davranışı Bende Onlara Yaptım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Peki AnadoluHost Gelip Bana Söyleyip Aramız Cözerdik Bende Onlar Yaptı Davranış Aynısını Yaptım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Discord Ban Açarsanız Gelir Discord Konuşuruz Ayrıca Rezalet Demedim Onu Kim söylüyor Bilmiyorum Kendi Hatam Varsa Herkes Önünde Özür Dilecem sizden
Merhaba,
Anladığım kadarıyla ücretsiz VDS kazanmışsınız.
Ancak hizmetten memnun kalmadığınız için bu durumu arkadaş ortamlarında konuşmuşsunuz.
Yapmış olduğunuz bu konuşma ise firma sahiplerinin kulağına gitmiş ve sunucunuzu kapatmış.
Firmaların çalışma prensipleri ve anlaşmaları gereği tek taraflı anlaşmayı fesh etme hakkı bulunuyor elbet, ancak bu işlemler yapılırken belli kurallar çerçevesinde yapılmalıdır. Aksi taktirde tüketici mağduriyeti yaşanmış olur.
@Pyme müşterinize yedek alınması için imkan sundunuz mu?
Müşterinizin yedekleri sağlıklı bir şekilde sunulduysa konu kilitlenebilir.
Sunucunun içi boş idi, kontrollerden sonra silindi. Arkadaş ile bir daha hiçbir şekilde konuşmayı veya iletişim kurmayı düşünmüyoruz. Kendisi sözde discord botunu da bizde barındıracaktı kaç gün öncesinden anlaşıldı ve sunucusu verildi ama gel gör ki sunucu kalbimizden temiz şekilde yerli yerinde duruyor idi. Arkadaş hakkında gerekenler pazartesi gününden itibaren yapılacaktır, iyi forumlar dileriz.Merhaba,
Anladığım kadarıyla ücretsiz VDS kazanmışsınız.
Ancak hizmetten memnun kalmadığınız için bu durumu arkadaş ortamlarında konuşmuşsunuz.
Yapmış olduğunuz bu konuşma ise firma sahiplerinin kulağına gitmiş ve sunucunuzu kapatmış.
Firmaların çalışma prensipleri ve anlaşmaları gereği tek taraflı anlaşmayı fesh etme hakkı bulunuyor elbet, ancak bu işlemler yapılırken belli kurallar çerçevesinde yapılmalıdır. Aksi taktirde tüketici mağduriyeti yaşanmış olur.
@Pyme müşterinize yedek alınması için imkan sundunuz mu?
Müşterinizin yedekleri sağlıklı bir şekilde sunulduysa konu kilitlenebilir.
Tamam Alım özür diliyom bu konu siz bu kadar uzatacanız bilmiyorumSunucunun içi boş idi, kontrollerden sonra silindi. Arkadaş ile bir daha hiçbir şekilde konuşmayı veya iletişim kurmayı düşünmüyoruz. Kendisi sözde discord botunu da bizde barındıracaktı kaç gün öncesinden anlaşıldı ve sunucusu verildi ama gel gör ki sunucu kalbimizden temiz şekilde yerli yerinde duruyor idi. Arkadaş hakkında gerekenler pazartesi gününden itibaren yapılacaktır, iyi forumlar dileriz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!