Konu içine bakarmısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YusufSmbL

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
23
Arkadaşlar attıgım linkte'ki tabı hangi plugin ile yapıyoruz yardım edebilirmisiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TitleWelcomeMessage - Bu Plugin Oyuna Girdiginzde Hem Ekranınızda Mesaj Verir Hemde Tabda Istediginizi Yapabilirsiniz.
TitleManager - Bu Pluginde Yukardakiyle Tıpatıp Aynısıdır.

Önderdigim - TitleManager

Iyi Forumlar..[DOUBLEPOST=1483049610,1483049528][/DOUBLEPOST]Benimde Sana Bir Sorum Olacak. MC-TR Deki Adımı Nasıl Degistirebilirim?

TitleWelcomeMessage - Bu Plugin Oyuna Girdiginzde Hem Ekranınızda Mesaj Verir Hemde Tabda Istediginizi Yapabilirsiniz.

Iyi Forumlar..[DOUBLEPOST=1483049610,1483049528][/DOUBLEPOST]Benimde Sana Bir Sorum Olacak. MC-TR Deki Adımı Nasıl Degistirebilirim?
Yetkiliye başvurmanız lazım galiba tam olarak bilmiyorum

buyur tanıtmıştım

Yardımın için teşekkürler ama nasıl isim degiştirildigini bilmiyorum :)[DOUBLEPOST=1483092604][/DOUBLEPOST]
buyur tanıtmıştım

Teşekkürler[DOUBLEPOST=1483092638][/DOUBLEPOST]
  • Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl