KONU GİZLİYE ALINSIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarkınÇağan

I don't know.
Elmaslar
31

Discord:

BarkınÇağan#4776

JVXbAn.png
WX43kQ.png
4pDylq.png

anjWrR.png

7BY3AP.png
r0jz3V.png

Kopyalanabilir İp Adresi
play.thalianetwork.pw​

Son düzenleme:
Geleceği parlak bir sunucu gibi görünüyor,belki de ToliaNetwork'den sonra iyi bir oyuncu kitlesi elde edecek sunuculardan bir tanesi.Haritalara özel gösterilmiş güzel gözüküyor.Sistemleri gayet günümüz SkyBlock sunucularına uygun olarak yapılmış.Tasarımı geliştirebilirsiniz. Başarılar!

Geleceği parlak bir sunucu gibi görünüyor,belki de ToliaNetwork'den sonra iyi bir oyuncu kitlesi elde edecek sunuculardan bir tanesi.Haritalara özel gösterilmiş güzel gözüküyor.Sistemleri gayet günümüz SkyBlock sunucularına uygun olarak yapılmış.Tasarımı geliştirebilirsiniz. Başarılar!
Yorumunuz İçin Teşekkürler Sistemlerin çoğunuburaya sığdıramadım ve bir çok sistemimiz özel olarak kodlandıkonu tasarımına gelirsekte konu tasarımı için zamanımız olmadı.

Başarılı bir konu tasarımı olmuş ve güzel sunucuya benziyor. Umarım ulaşmak istediğiniz kitleye ulaşırsınız.

Öncelikle sunucu isminiz gerçekten bana çok yaratıcı geldi. Ayrıca alan adıda ilginç olmuş. Sunucuya gelirsek haritalar ve sistemler gerçekten özgün bir şekilde hazırlandığını rahat bir şekilde görebiliyoruz. En çok dikkatimi çeken sistemlerinizden 2'si minyon ve köle sistemi oldu. Başarılar..

Beğendim. Başarılar

Beğendim. Başarılar

Öncelikle sunucu isminiz gerçekten bana çok yaratıcı geldi. Ayrıca alan adıda ilginç olmuş. Sunucuya gelirsek haritalar ve sistemler gerçekten özgün bir şekilde hazırlandığını rahat bir şekilde görebiliyoruz. En çok dikkatimi çeken sistemlerinizden 2'si minyon ve köle sistemi oldu. Başarılar..
Başarılı bir konu tasarımı olmuş ve güzel sunucuya benziyor. Umarım ulaşmak istediğiniz kitleye ulaşırsınız.
hepinizin yorumları benim için çok değerli teşekkürler

Konu tasarımını kendiniz yapabilirdiniz.Başarılar.

Konu tasarımını beğendim. Sunucuya hiç girmedim fakat haritalar güzel görünüyor.

Konu tasarımını beğendim. Sunucuya hiç girmedim fakat haritalar güzel görünüyor.
teşekkürler yorumunuz için faka sunucumuza gelmenizi tavsiye ederim bu raya yazdıklarım sadece dağın görünen kısmı

Tasarım hazır, Haritalar güzel gözüküyor, Sistemler de hazır gibi geldi ama net birşey söyleyemeyeceğim.
Başarılar

Tasarım hazır, Haritalar güzel gözüküyor, Sistemler de hazır gibi geldi ama net birşey söyleyemeyeceğim.
Başarılar
sistemlerimizden hazır olanlar var epickhop vb. ama geri kalanlar pluginerimiz tarafından yazılmıştır yorumunuz iiçin teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl