Konu başlığınızda özel karakterler kullanmayın!

KaradenizliOfficial

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4

IP : PLAY.ATMACANETWORK.COM
SÜRÜM : 1.8.X

OP SKYBLOCK SUNUCUSU ARAMIZA KATIL!

1976RP.jpg

IP : play.atmacanetwork.com

dJ1NAW.png

x1KOU2.png

8x640A.png

VQQHT9.png

Sb6d8N.png

Sende Aramıza Katıl !
? IP : PLAY.ATMACANETWORK.COM ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Sistemler klasik
Konu tasarımı geliştirilmeli
Haritalar çok güzel duruyor.

Sunucu hayatınız da başarılar diliyorum.

Hocam ama çok klasik elimi atsam 50 tane sizin gibi sunucu var özgün sistemler yapmanız gerek

ee mapler alıntı sistemler klasik. neden oynayalım ki burada

Diğer sunuculardan ayrılan özelliğiniz nedir? Sistem? Yönetim? Piyasa? Belirtirseniz güzel olur tabi var ise.

Merhaba, Karadenizli sunucu hayatında başarılar dilerim, Map bir yerden tanıdık geldi ama çıkartamadım konu tasarımını daha güzel yaptırabilirdin veya yapabilirdin biraz sade geldi yine'de başarılar dilerim.

Dikkat çekici bir reklam bildirimi atmışsınız başarlı bir reklam. Konu tasarımı geliştirilebilir ama başlangıç düzeyi için gayet başarılı, haritalar hoş ama birkaç tık daha iyi olabilir tabii bu kişisel görüşüm benim. Sistemlere gelecek olursak Klasik sistemler normal bir op skyblock sistemleri oynamaya değer bir sunucu mu bilemem girip sunucuya baktığımızda göreceğiz.

Başarılar ve İYİ FORUMLAR!

Açık konuşmak gerekirse bildiğimiz Skyblock sunucularından pek fazla farkını göremedim. Bunun yanı sıra hazır tasarım değilde kendi konu tasarımınızı yaptırsanız çok daha iyi olur. Bu arada gördüğüm kadarıyla sunucunun birçok haritasını internetten veya alıntı olarak kurmuşsunuz. Cidden iddianız var ise kendi haritalarınızı yaparsanız. Birkaç sistem dışında oldukça klasik sistemler bulunuyor. Maalesef ben beğenemedim.

Klasik bir sunucudan ibaret gelişme göremiyorum dostum kb maplar cok tanıdık geldi ama yinede başarılar dilerim.

Konu başlığınızda özel karakterler kullanmayın!

IP : PLAY.ATMACANETWORK.COM
SÜRÜM : 1.8.X

OP SKYBLOCK SUNUCUSU ARAMIZA KATIL!

1976RP.jpg

IP : play.atmacanetwork.com

dJ1NAW.png

x1KOU2.png

8x640A.png

VQQHT9.png

Sb6d8N.png

Sende Aramıza Katıl !
? IP : PLAY.ATMACANETWORK.COM ?

sistemler klasik, yenileri eklenmeli
konu tasarımı güzel
buildler güzel
başarıılar

konu tasarımı geliştirilmeli
map ler güzel emek harcanmış elinize sağlık
sistemler genel olarak her sunucuda bulunmaktadır

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl