Konu Arşive Alınabilir Yenisi Açılacak!

anilcansari

Birisi mi Spawnlandı?
Hosting Görevlisi
Elmaslar
30
Minecraft
Hyaden_

Discord:

Hyaden^#6031

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

AwayFC sunucusu olarak her zaman ilerlemeyi planlayan bir ekiple çalışmaktayız.
Sorunlar oluştuğunda nasıl geçiştiririz değilde nasıl sonlandırırızı düşünmek en büyük
kozumuzdur.Bu şekilde kendi çapımızda en iyi hizmeti verebilmeyi hedefliyoruz.Umarım sunucumuzu
beğenirsiniz...

Sunucu İP ; awayfc.batihost.com
TS3 İP ; awayfc.batihost.com
Site Adres ; awayfc.mc.tc
Slot ; 150 (arttırılacak)
Ram (GB) ; 4 Gigabyte
Sunucu Türü ; Faction (OP Değil)

Yetkililer;
pGDGy0.png

FeatherBoard;

Kit Menusu;

Viprenk; (VIP Özel)

OyuncuMenu

Rütbehammadde Menusu;

AwayKılıç Ve Kazma;

Coin Market;

Rütbeler;

Son düzenleme:
Güzel sunucu, farklı sistemler eklemeniz güzel bir hava katıyor.

Faction a Birçok şey eklenebilir birkaç yeni şeyler ekleyebilirsiniz

feather Board güzel

[+] Map ler size mi ait yoksa internettenmi buldunuz ?

Faction a Birçok şey eklenebilir birkaç yeni şeyler ekleyebilirsiniz

feather Board güzel

[+] Map ler size mi ait yoksa internettenmi buldunuz ?
Maplar Bana Ait Ancak İnternete Düştü Sanırım Eski Sunucumda Orda görmüş olabilirsiniz

Aslında Yenilikci Hiç bir şey bulunmamakta, sunucu'ya gittim ve biraz dolaştım. Bana göre sunucu acele ile açılmış, Lapis'de hatalar mevcut XP Fullenince, can gitmesi gibi. Yapılan prefixler, aşırı kötü olmuş (Benim fikrim) Tab'da NTE, ayarlanmamış herkes beyaz. Fazlasıyla kötü durmuş. Featherboard ise aşırı büyük. Warplar idare eder. Fakat, ben sunucu'yu beğenmedim. Konu tasarımına gelicek olursak. Konu tasarımınızıda beğenmedim. Bazı resimlerde kullandığınız Fontl'ar aşırı kötü.

Önereceğim bazı şeyler;

• İlk olarak yandaki tablo'yu değiştirin ve, daha modern bir şekilde ayarlayın. Büyük'de olmasın Küçük'de ortasını bulun.
  • Tab kısmını ayarlayan. NTE eklentisi ile şık bir görünüm sunun.
  • Tasarımcı - Kurucu Prefixleri aşırı kötü. Renk uyumlarına özen gösterin.
  • Sunucunuz'da belli bir düzen sağlayın. Her şey dağınıkmış hissi veriyor.
  • Sunucu Hakkında çok az bilgi vermişsiniz. Konunuzu güncelleyin ve daha fazla Bilgi ekleyin.
  • Sunucunuz'da bazı duyuru ve giriş metodlarında hatalar mevcut onları düzeltin.
Sunucu'ya ilk girdiğimde, pek bir şey hissetmedim çünkü. Konuda neredeyse sunucu hakkında hiç bir bilgi verilmemiş olması. Sunucu'yu etikeleyen 2'nci şey Konu ve konu tasarımıdır. Ve yazıların ilgi çekiciliğidir. Oyuncular, sırf tasarımınız veya, ilgi çekici yazılarınız var diye sunucunuzu ziyaret edebilir. Yeni sistemler keşfedin. Kendi eklentilerinizi yapmaya gayret gösterin, ekonomiyi tamamen değiştirin. Jobs'lara ilham verin. /Sorrehber bozuk, adama'a mute attığınız halde. /Sorrehber aracılığı ile yetkilileri rahatsız edebilir.

Ekip'iniz kaç kişi bilmiyorum fakat. Daha iyileri ile çalışıp çok daha iyi bir sunucu ortaya çıkartabilirsiniz veya aynı ekip ile düşünüp taşınıp yeni sistemler ürete bilir ve Faction Mantığını baştan bile yazabilirsiniz. Lakin ilgi çekici olmak zorunda. Yoksa diğer kaliteli sunucu'lar gibi Arşiv Olur. Tab'da aşırı renk yoğunluğu mevcut. Göz alıyor (Şahsen) benim gözümü alıyor.
Faction Klan renklerini değiştirseydiniz keşke aşırı klasik olmuş. Hala lacivert ve bazı şeyler hala ingilizce.
Arsalar'da Plotme yerine Plotsquared kullanabilirdiniz. Bugsuz ve daha kaliteli.

Ekonomi
;

Kullandığınız market'i daha iyi yapabilirdiniz. Gui güzel durabilirdi... Aşırı klasik olmuş.
Market fiyatları karma karışık belli bir düzeni yok. Bana çok karışık geldi aradığım şeyleri bile bulmakta zorluk çektim.
Tasarım/Hayvancılık. Madenci, gibi görevlere ödüller verebilirdiniz.

Ticarete önem verebilirdiniz. AwayKazma Alırken bir farklılık olması çok daha eğlenceli hala gelebilirdi. Örneğin 250. Odun kırdı ve AwayParçacığı verdi gibi gibi. Açık attırma daha zevkli bir ortam sunabilirdi oyuncularınıza. Ama açık arttırma eklentilerinin çoğu Türkçe desteklemiyor en iyisi Java bilen birisine sağlıklı bir şekilde Türkçe destekli yazdırmaktır.

Süreklilik/Oyun zevki

Sunucu'ya girdikten bir kaç dakika sonra sıkılmaya başladım çünkü ilgi çekici hiç bir bulamadım. Farklı hiç bir sistem yok, hepsi diğer sunucuların kullandığı tür'den şeyler. O yüzden beni oynadığım oyuna kitlemedi direkt sıkılmama sebeb oldu.
Yetkililerin bazıları aşırı tepki veriyor, kızgın ve saçma sapan konuşuyor. Herkes, bir hata'yı söylerken bende olmuyor diyerek çelişkiye giriyor. Halbüki herkesde olan bir şey..

Önerilerimi dikkate almanız dileği ile mutlu kalın...

Güzel sunucu, farklı sistemler eklemeniz güzel bir hava katıyor.
Teşekkürler :)
Aslında Yenilikci Hiç bir şey bulunmamakta, sunucu'ya gittim ve biraz dolaştım. Bana göre sunucu acele ile açılmış, Lapis'de hatalar mevcut XP Fullenince, can gitmesi gibi. Yapılan prefixler, aşırı kötü olmuş (Benim fikrim) Tab'da NTE, ayarlanmamış herkes beyaz. Fazlasıyla kötü durmuş. Featherboard ise aşırı büyük. Warplar idare eder. Fakat, ben sunucu'yu beğenmedim. Konu tasarımına gelicek olursak. Konu tasarımınızıda beğenmedim. Bazı resimlerde kullandığınız Fontl'ar aşırı kötü.

Önereceğim bazı şeyler;

• İlk olarak yandaki tablo'yu değiştirin ve, daha modern bir şekilde ayarlayın. Büyük'de olmasın Küçük'de ortasını bulun.
    Tab kısmını ayarlayan. NTE eklentisi ile şık bir görünüm sunun.
    Tasarımcı - Kurucu Prefixleri aşırı kötü. Renk uyumlarına özen gösterin.
    Sunucunuz'da belli bir düzen sağlayın. Her şey dağınıkmış hissi veriyor.
    Sunucu Hakkında çok az bilgi vermişsiniz. Konunuzu güncelleyin ve daha fazla Bilgi ekleyin.
    Sunucunuz'da bazı duyuru ve giriş metodlarında hatalar mevcut onları düzeltin.
Sunucu'ya ilk girdiğimde, pek bir şey hissetmedim çünkü. Konuda neredeyse sunucu hakkında hiç bir bilgi verilmemiş olması. Sunucu'yu etikeleyen 2'nci şey Konu ve konu tasarımıdır. Ve yazıların ilgi çekiciliğidir. Oyuncular, sırf tasarımınız veya, ilgi çekici yazılarınız var diye sunucunuzu ziyaret edebilir. Yeni sistemler keşfedin. Kendi eklentilerinizi yapmaya gayret gösterin, ekonomiyi tamamen değiştirin. Jobs'lara ilham verin. /Sorrehber bozuk, adama'a mute attığınız halde. /Sorrehber aracılığı ile yetkilileri rahatsız edebilir.

Ekip'iniz kaç kişi bilmiyorum fakat. Daha iyileri ile çalışıp çok daha iyi bir sunucu ortaya çıkartabilirsiniz veya aynı ekip ile düşünüp taşınıp yeni sistemler ürete bilir ve Faction Mantığını baştan bile yazabilirsiniz. Lakin ilgi çekici olmak zorunda. Yoksa diğer kaliteli sunucu'lar gibi Arşiv Olur. Tab'da aşırı renk yoğunluğu mevcut. Göz alıyor (Şahsen) benim gözümü alıyor.
Faction Klan renklerini değiştirseydiniz keşke aşırı klasik olmuş. Hala lacivert ve bazı şeyler hala ingilizce.
Arsalar'da Plotme yerine Plotsquared kullanabilirdiniz. Bugsuz ve daha kaliteli.

Ekonomi
;

Kullandığınız market'i daha iyi yapabilirdiniz. Gui güzel durabilirdi... Aşırı klasik olmuş.
Market fiyatları karma karışık belli bir düzeni yok. Bana çok karışık geldi aradığım şeyleri bile bulmakta zorluk çektim.
Tasarım/Hayvancılık. Madenci, gibi görevlere ödüller verebilirdiniz.

Ticarete önem verebilirdiniz. AwayKazma Alırken bir farklılık olması çok daha eğlenceli hala gelebilirdi. Örneğin 250. Odun kırdı ve AwayParçacığı verdi gibi gibi. Açık attırma daha zevkli bir ortam sunabilirdi oyuncularınıza. Ama açık arttırma eklentilerinin çoğu Türkçe desteklemiyor en iyisi Java bilen birisine sağlıklı bir şekilde Türkçe destekli yazdırmaktır.

Süreklilik/Oyun zevki

Sunucu'ya girdikten bir kaç dakika sonra sıkılmaya başladım çünkü ilgi çekici hiç bir bulamadım. Farklı hiç bir sistem yok, hepsi diğer sunucuların kullandığı tür'den şeyler. O yüzden beni oynadığım oyuna kitlemedi direkt sıkılmama sebeb oldu.
Yetkililerin bazıları aşırı tepki veriyor, kızgın ve saçma sapan konuşuyor. Herkes, bir hata'yı söylerken bende olmuyor diyerek çelişkiye giriyor. Halbüki herkesde olan bir şey..

Önerilerimi dikkate almanız dileği ile mutlu kalın...
Yorumunuz İçin Teşekkürler Ancak Ben Size Katılmamak Durumundayım. Sunucumuz Yeni Tabikide Eksikleri Olacak Bu Normal Birşey.Ayrıca Bu Saydığınız Şeyler Şuandaki Türkiye Genelinde Pek Yapılabilen Birşey Değil. Ben Gereken Kadarını Ayarlamaya Çalışıyorum Bunu Tamamladıkdan Sonrada Oyuncuların İstediği Şekilde Sunucuyu Şekillendireceğim Yani Belirleyici Unsurum Oyuncularımız Olacak.Yazdıklarınızı Dikkate Almayacağım Anlamına Gelmiyor Bu Ancak Bazi Bölümlerde Eleştri Dozunu Kaçırıp Sunucu Kötüleme Odaklı Yazmışsınız Nte Konusuna Gelecek Olursak Açıkcası Çok Zor Birşey Değil 2 Dakikamı Almaz Ancak Daha Öncemli Sorunları Ele Alıp Zorları Hallettikten Sonra Kolaylara Geçmeyi Planlıyorum Yorumunuz İçin Tekrar Teşekkürler İyi Forumlar...

sürekli Bakıma alınıyor Bakımları Akşam 24:00 dan sonra yapamınızı öneririm
çunki 14 oyuncuydum 15 olduk event olcakdı iptal oldu !

Hatalar Düzeltildi . Buglar Düzeltildi İyi Forumlar

Gene bakım ?????
Bot Atıyorlardı. Bizde Siteyi Ayarlıyoruz.[DOUBLEPOST=1511885387,1511712852][/DOUBLEPOST]Sunucu Aktif + 15 Event +20 VIP Çekilişi[DOUBLEPOST=1511960535][/DOUBLEPOST]Sunucu Aktif TNT Run Eklendi Ve Maden Kazarak Para Kazanıp ./market Komutundan İtemler Alabilirsiniz.!

Klasik geldi başarılar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl