Sherlock#5773
Anlamadım dediğinizi?Ben bu fotoğrafları nerden veya neyle editleyebilirim
Tanıtım amaçlı paylaştığım bir konu tasarımı kısacası editleyip kullanmanıza izin vermiyorum.Ben bu fotoğrafları nerden veya neyle editleyebilirim
Onaylı satıcı olmadan satış yapamazsın.Tanıtım amaçlı paylaştığım bir konu tasarımı kısacası editleyip kullanmanıza izin vermiyorum.
Eğer ki satın almak isterseniz discord ; 'Kontra#7509
Editlemek için .psd dosyasına sahip olman gerekiyor.Ben bu fotoğrafları nerden veya neyle editleyebilirim
Rengarenk ve sade yapmak istedim.Photoshop'dan anlayan birisi olduğumu kimse söylemedi.Yapabilirseniz ne hoş iyi günler :)Çok kaliteli bir tasarım olmuş, fakat bunu Photoshop'tan fazla anlamayan birisi olarak ben de yapabilirim.
Başarılar dilerim.
efehandev#2120
Yanlış anlamışsınız. Önceki tasarımlarınıza göre daha kaliteli bir şey bekliyordum.Rengarenk ve sade yapmak istedim.Photoshop'dan anlayan birisi olduğumu kimse söylemedi.Yapabilirseniz ne hoş iyi günler :)
Satış yapmadım zaten arkadaş nasıl editlerim demiş bende editleyemezsin satın alabilirsin dedim gayet basit :)Onaylı satıcı olmadan satış yapamazsın.
Editlemek için .psd dosyasına sahip olman gerekiyor.
Sherlock#5773
Tanıtım amaçlı paylaştığım bir konu tasarımı kısacası editleyip kullanmanıza izin vermiyorum.
Eğer ki satın almak isterseniz discord ; 'Kontra#7509
Anladım. Zaten kaldırttaracağım aklımdaki tasarımı yapamadım.Yanlış anlamışsınız. Önceki tasarımlarınıza göre daha kaliteli bir şey bekliyordum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!