Cylonce#4109
Yorumun için teşekkürler.Font "WhatTheFont" sitesinden bulabildiğim kadar "League Of Legends" için indirmiştim.Eğer birinin sunucusu için bu tasarımı değiştirirsem sol üstteki "Oyunun" logosu kalkıcaktır.Resimler müşteriye göre değiştirilecektir.Sağ taraftaki kısım için birşey söylemekte kararsızım çünkü boş kalmasını istemedim rastgele birşeyler koydum.Aklınızda bir fikir var mıdır?Öhm! İlk tasarım olduğun için oldukça seni başarılı buldum, ek olarak ise League of Legends oyunundan esinlenmen çok iyi. Bana göre Font, resimler, objeler, logo yakışmamış ve tasarımı bozmuş. Renk tasarımı hoş duruyor.
Başarılar dilerim.
Cylonce#4109
Üzgünüm fakat discord hesabın eklenmiyor.Fikirlerim dolu fakat kendime bile vakit ayıramıyorum. Yardım ve fikir istemek istersen yinede müsait olduğumda sana destek çıkmakı ve önünü açmanı çok isterim.
Discord: Cylonce#4828
Minecraft font'u? Kullandığım fontlardan hiç biri minecraft fontu değil.Sağ üstteki logoyu soruyorsan yer kalmasın ve sunucu konu tasarımları için oraya koydum.Font seçimini yakında değiştirebilirim.Konum yerleri bana göre gayet güzel.Gerekli tasarımcılardan şuanda ders alıyorum eksik kalma :)LOL temalı bir tasarıma minecraft fontu kullanmak bence yanlış. Ayrıca font seçimin ve konumlamaların hatalı, istersen dıscord üzerinden yardım edebilirim. Riqude#3337
LOL Launcher'ının ekran görüntüsünü alıp üstünü temizlemişsin. Tek güzel olabilecek yer de burası. Objeler, fontlar, renkler kötü. Özgün ve farklı deyince insanların aklına neden başka uygulamalardan veya yerlerden tema araklamak geliyor hiç anlamıyorum. :pardon:
Örnek nerden aldınız yani ilham merak ettim de :)
BYuzayli#2342
Yusuf Demir#4555
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!