Çözüldü Konsoldan oyuncuya komut yürütme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rikolatte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.111
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rikolatte

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
7
Arkadaşlar mesela /gsit komutu yerine /otur komutunu yapıcam normal de şöyle yapıyoruz bu komutu konsoldan yürütmek için;

Kod:
command /otur:
    trigger:
        execute console command "gsit %player%"
        stop

ama olmuyor bunun yani konsoldan oyuncu üzerine nasıl komut yürütebilirim amacım oyuncu /gsit komutunu bilmesin onun yerine /otur komutunu bilsin

Arkadaşlar mesela /gsit komutu yerine /otur komutunu yapıcam normal de şöyle yapıyoruz bu komutu konsoldan yürütmek için;

Kod:
command /otur:
    trigger:
        stop

ama olmuyor bunun yani konsoldan oyuncu üzerine nasıl komut yürütebilirim amacım oyuncu /gsit komutunu bilmesin onun yerine /otur komutunu bilsin

command /otur:
trigger:
execute console command "gsit %arg-1%"
stop

Bunu dener misin ?

Discord: Berat#1069
Yardımcı olacağım.

Skripti Güncelledim Bu Komutu deneyiniz.

command /otur<player>:
permission: otur.otur
permission message: &7Bu komutu kullanmak için yetkiniz bulunmamaktadır!
trigger:
execute console command "gsit %arg-1% "

Bu komutu girecek kişilere otur.otur yetkisini vererek izin verebilirsiniz. İyi kullanımlar

'Oyuncular kullanamayacak.'
bu komutu ancak console kullanabilmesi lazım

yani 'if sender = console:'

Discord: Berat#1069

Arkadaş ekler iseniz, daha sonra detaylıca ne yapmak istediğinizi anlatırsanız
Size sistemi yapıp atacağım :)

execute player command “gsit”

Eğer gsit komudu için yetkisi yoksa sonuna “as op” eklenebilir.

Kod:
command /otur:
    trigger:
        stop

console yerine player yazmanız yeterli

Kod:
command /otur:
    trigger:
        execute player command "/sit"

consoldan yürütmesini istedi.
öyle bi imkan malesef bulunmamakta sen konsoldan oyuncuya komut veremessin diye biliyorum
execute console command dersen consolun gireceği komudu girersin yani konsol sit komudunu girer

eğer execute player command dersen oyuncu o komudu girer anladığım kadarıyla arkadaş otur komudunu sit komuduna use command olarak entegre etmek istiyor yani oyuncu "otur" yazınca "sit" komudu çalışıcak

ama bunun konsoldan yapılmasının mümkün olduğunu sanmıyorum

İyi Forumlar

Merhabalar, komutu consol üzerinden değil de player üzerinden yürütsen de asıl komutu kullanıcılar görmüyor diye hatırlıyorum. Player üzerinden yürütüp OP olmayan bir hesaptan test ederseniz fena olmaz.

Merhabalar, komutu consol üzerinden değil de player üzerinden yürütsen de asıl komutu kullanıcılar görmüyor diye hatırlıyorum. Player üzerinden yürütüp OP olmayan bir hesaptan test ederseniz fena olmaz.
gözükmüyor,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl