Çözüldü Konsoldaki Hata ve sesli harfleri değiştirme...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yavuzkel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.099
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzkel

Koruma 1, Keskinlik 3
Elmaslar
204
Minecraft
Strom_Breaker
Konsoldaki ard arda olan mesajları görüyorsunuz gecersiz kod yazdıgımda 1 kez chatte 3 -5 kez konsolda görünüyor ve dakkada 1 kez konsolda gözüküyor.
Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
+ olarak i,üö,ğ gibi harfleri ı,ü,o,g harfleriyle değiştirecegim ama sadece bu kaldı hata verme bölümü nerden düzeltirim ?

Ekli dosyalar

• capture-20171030-204720.png
    capture-20171030-204720.png
    65,5 KB · Görüntüleme: 390
Konsol'a Asla Türkçe Karakterli Mesaj Gönderemezsin. Konsol Bunu Her Zaman Uniocde Formatına Dönüştürecektir. Ancak Oyun İçerisinde Gösterebilirsin...

Konsol'a Asla Türkçe Karakterli Mesaj Gönderemezsin. Konsol Bunu Her Zaman Uniocde Formatına Dönüştürecektir. Ancak Oyun İçerisinde Gösterebilirsin...
işte oyun içindeki türkçe karakter yapıcam ş i ü vb bunları görmüyor oyun içinde başka şekile dönüşüyor
bir kod yazdıgımızda o kod nereye baglıdır essentials degilmi ama bakıyorum bu hatayı essentials yazılımında göremiyorum nasıl bunu düzeltirim ve türkçe karakterleri düzenlerim

işte oyun içindeki türkçe karakter yapıcam ş i ü vb bunları görmüyor oyun içinde başka şekile dönüşüyor
bir kod yazdıgımızda o kod nereye baglıdır essentials degilmi ama bakıyorum bu hatayı essentials yazılımında göremiyorum nasıl bunu düzeltirim ve türkçe karakterleri düzenlerim
Her kod essentials'a bağlıdır diyemezsin. Bir İkincisi Notepad++ Programını Kullanarak config ya da mesaj dosyalarını ANSI ya da UTF-8 Olarak kodlayarak çözebilirsin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl