islam albayrak
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- islamreyz
Discord:
islam.reyz#9992
islam.reyz#9992
Atlas Gencer#0492
Neden bu eklentiyi kullanıyorsunuz kendisi hiç güzel bir eklenti değil ve çoğu şeydede desteği bulunmuyor başka bir eklenti kullanmanız daha iyi olur ;[21:03:19 WARN]: [SirBlobmanAPI] NMS not found, sending action bar as chat
komutu konsolda spam olarak yapıyor
sunucuyu kastırıyor
bunu nasıl durudurabilirim
islam.reyz#9992
sorunu nasıl çözebilirim combatlogX türkçeleştirilip değiştirildiğinde benim için çok iyi bir eklentiNeden bu eklentiyi kullanıyorsunuz kendisi hiç güzel bir eklenti değil ve çoğu şeydede desteği bulunmuyor başka bir eklenti kullanmanız daha iyi olur ;Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Atlas Gencer#0492
kullandığınız bu eklenti düzgün çalışmıyor zaten istatistiklerinde bile 100 bilmem kaç kişi indirmiş ama CombatlogX gibi bi programı 100bin kişi ordan yola çıkın yani düzeliceğini sanmıyorum çünkü hiç bir yerde desteğini bulamadımsorunu nasıl çözebilirim combatlogX türkçeleştirilip değiştirildiğinde benim için çok iyi bir eklenti
islam.reyz#9992
ncp sorununu halletsem düzelecek gibikullandığınız bu eklenti düzgün çalışmıyor zaten istatistiklerinde bile 100 bilmem kaç kişi indirmiş ama CombatlogX gibi bi programı 100bin kişi ordan yola çıkın yani düzeliceğini sanmıyorum çünkü hiç bir yerde desteğini bulamadım
islam.reyz#9992
islam.reyz#9992
eklenti öneriniz varmıeklentiyi değiştirmeniz zaten çok kullanılan bi eklenti değil eğer yararlı olsaydı insanlar kullanırdı
Atlas Gencer#0492
islam.reyz#9992
hayır burdan yapmadım pluginlerden falan anlıyorum serverımdaki tüm pluginlere erişimim artık var türkçeleştirmelerini dahi kendim yapmaktayım viayxempire.saganetwork.netya bir şey diyeceğim sunucunuzu yapmayı mctr üzerinden bitirdiniz sanırım sunucu açmak için sizce de erken değil mi? biraz bilginizi geliştirebilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!