Çözüldü Konsolda ki hatalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MustafaOpV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 622
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaOpV

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
[01:41:04] [Server thread/ERROR]: Could not pass event PluginDisableEvent to PlaceholderAPI v2.8.7
org.bukkit.event.EventException
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:302) ~[spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at co.aikar.timings.TimedEventExecutor.execute(TimedEventExecutor.java:74) ~[spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:62) ~[spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.fireEvent(SimplePluginManager.java:517) [spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:502) [spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.disablePlugin(JavaPluginLoader.java:354) [spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.disablePlugin(SimplePluginManager.java:427) [spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.disablePlugins(SimplePluginManager.java:420) [spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.disablePlugins(CraftServer.java:338) [spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.stop(MinecraftServer.java:456) [spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:652) [spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_241]
Caused by: java.lang.AbstractMethodError
at me.clip.placeholderapi.PlaceholderListener.onPluginUnload(PlaceholderListener.java:125) ~[?:?]
at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor669.invoke(Unknown Source) ~[?:?]
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_241]
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_241]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:300) ~[spigot.jar:git-PaperSpigot-"4c7641d"]
... 11 more
[01:41:04] [Server thread/INFO]: [BlockParticles] Disabling BlockParticles v1.11.1-RELEASE

Bu hatayı 10 saniyede bir 7-8 kere tekrarlıyor. Anlamadım ne yapmam gerek?

Sunucu sürümü nedir?

PaperSpigot 1.8.8 Via version ile 1.14 e kadar giriş destekliyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu sürümü nedir?
Kardeşim aklında bir fikir yoksa neden soru soruyorsun senden cevap bekliyorum yarım saattir. Bi fikrin yoksa yazma bir şey hepiniz mesaj peşindesiniz.

Son düzenleme:

Kardeşim aklında bir fikir yoksa neden soru soruyorsun senden cevap bekliyorum yarım saattir. Bi fikrin yoksa yazma bir şey hepiniz mesaj peşindesiniz.
Size yardım etmeye çalışan kimseye bunu deme hakkınız yok. PlaceholderAPI güncel değilse güncelleyin, ve bu hatayı sadece sunucuyu kapatırken mi alıyorsunuz? Yoksa sunucu açıldıktan sonra dediğiniz gibi spamlıyor mu? Ayrıca indirdiğiniz expansionlardan yani /papi ecloud download yazarak indirdiğiniz şeylerden de kaynaklanabilir.

Sizin kullandığınız sürüm: PlaceholderAPI v2.8.7
Son sürüm: PlaceholderAPI 2.10.6

10 SÜRÜM GÜNCELLEME GELMİŞ!

Geç gördüm bunu demeye hakkın yok yardım etmeye çalışıyorum görmemiş olabilirim ve yardım etmeye çalışan kimseye bunu diyemezsin.

dostum placeholderapi sinin discord kanalı olması lazım ordaki developer kişileri sormanı öneririm

Konu kilitlenebilir. Thanks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl