Çözüldü Konsola hata yazıları çıkıyor bakabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum elimde malesef mevcut değil fakat skriptin bir ton yan eklentisi var fakat skriptler çalışıyorsa warning vermesi normal
çokda uğraşmana gerek yok

dostum elimde malesef mevcut değil fakat skriptin bir ton yan eklentisi var fakat skriptler çalışıyorsa warning vermesi normal
çokda uğraşmana gerek yok
yani warning olursa bir sorun yaşamam öyle diyorsun lag falan olmaz çünki çok yaşadım lagı bu sorunlardan

Öncelikle warn hatalarını düzeltmen gerek evet zaten uyarı verme sebebi bu fakat kısa süreli pek sorun yaşatmaz bu sorun sana uzun vadeye gelirsek zamanla sunucu mekanizmasını çözersen daha rahat değiştirip güncellersin eklersin veya kaldırırsın. Şimdilik skriptlerin stabil bir şekilde çalışıyorsa ellememe taraftarıyım. ;)

Öncelikle warn hatalarını düzeltmen gerek evet zaten uyarı verme sebebi bu fakat kısa süreli pek sorun yaşatmaz bu sorun sana uzun vadeye gelirsek zamanla sunucu mekanizmasını çözersen daha rahat değiştirip güncellersin eklersin veya kaldırırsın. Şimdilik skriptlerin stabil bir şekilde çalışıyorsa ellememe taraftarıyım. ;)
Teşekkür ederim elmasımı kaptın yarın tekrar yazağım buraya ben ellemeyi tercih ediyorum çünki o yazılardan biri consola gelince tps 18.27 ye falan düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl