Çözüldü Konsola gelen mesajın kaynağını bulma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wibonsue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 320
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wibonsue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
wibonsue

Discord:

wibonsue#8862

Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi konsolumu böyle yazılar spamlayıp duruyor, ben bunu console spam fix plugini ile düzeltebilirim fakat sebebini bulup çözersem lagg azalabilir. Şimdi mesela "You can only use this in game!" hatası hangi komuttan kaynaklanıyor veya "No entity was found" hangi komuttan dolayı öyle birşey söylüyor konsolda onu nasıl öğrenebilirim ? tek tek herşeyi silip denemek çok zamanımı alır bunun bir çözümü var mı ?

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    94 KB · Görüntüleme: 89
pet plugini veya boss plugini var mı acaba?

Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi konsolumu böyle yazılar spamlayıp duruyor, ben bunu console spam fix plugini ile düzeltebilirim fakat sebebini bulup çözersem lagg azalabilir. Şimdi mesela "You can only use this in game!" hatası hangi komuttan kaynaklanıyor veya "No entity was found" hangi komuttan dolayı öyle birşey söylüyor konsolda onu nasıl öğrenebilirim ? tek tek herşeyi silip denemek çok zamanımı alır bunun bir çözümü var mı ?
Bu resim anlamak için yeterli değil tam kayıt(log) dosyasını gönderebilir misiniz?

Ayrıca bu yazı hangi durumlarda ortaya çıkıyor? Oyuna girdiğinizde mi? Sunucuyu başlattığınızda mı?....

Sunucuyu başlattıktan 10 saniye sonra spamlamaya başlıyor konsolu kimse girmese dahi, ayrıca log dosyalarını inceledim önemli bir detay yok atamama sebebim içinde sunucuma özel gösteremeyeceğim bilgiler yazıyor.
Böyle sunucuda yazılan girilen bütün komutlara konsola yansıtan bir plugin v.s yok mu ?

eklenti listesinizi ve logs dosyssini bi atarmisiniz

Bu hatayı bulman için önereceğim iki yol var.

1. Bir eklenti sunucu başlatıldığında bir komut yürütüyor bu muhtemelen yapılandırmanla alakalı bir durum. Skript vesaire eklentilerinin yapılandırmasını bir kontrol et. Sunucuyu başlatınca yürütülen bir komut arıyorsun unutma. Burası hatayı bulmanda oldukça yardımcı olacaktır.

2. Eklentilerinin dil(message) dosyasına girip bu hata mesajını ara. Hata mesajını bulduğun eklenti sorunlu olan eklentidir. Buna göre yapılandırmayı inceleyip düzeltebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl