Sol Reklam

KONSOL KULLANILMIYOR

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MehmetAli2

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
70
Yer
İstanbul
Merhaba, şu anda bir paket yapıyorum fakat konsola hiçbir şekilde log düşmüyor ve ya komut gönderemiyorum. Bu hatayla ilk defa karşılaştım.
Gördüğünüz fotoğraftan başka bir log düşmüyor fakat logs klasörüne kayıt ediliyor.

Bir tane hata var onuda latest.log kısmında paylaştım.

1692798805981.png

Java 17
1.19.4
Purpur

Merhaba,

Sanırım hata sunucuyu başlatma kodundan kaynaklanıyor. Eski kod yerine vereceğim kodla sunucunuzu başlatmayı deneyin;
Kod:
java -Xms10240M -Xmx10240M --add-modules=jdk.incubator.vector -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -jar server.jar --nogui

Sorun halen devam etmektedir.
Basit bir başlatma kodu deneyelim;
Kod:
@echo off
title Sunucu
java -Xmx10G -Xms10G -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar server.jar -o true

1692803288002.png

Bu guınin gelmesini engelleyebiliyor muyuz?

Kodun sonuna
Kod:
--nogui
ekleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı