Tasarım [KONSEPT] Ortaya Karışık Minecraft Trade Menüsünü Tasarımları - İlham Almalık!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ILoveMaju^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 37

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
2.369
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selamlar MC-TR ailesi,
Bugün karşınıza farklı güzel bir içerikle çıkmak istedim. Biliyorsunuz, sunucu açarken hepimiz en iyisi olsun istiyoruz ama bazen görsel tasarım noktasında tıkanabiliyoruz. Ben de düşündüm ki; neden sevdiğimiz o efsane dizilerin temaların veya oyunların atmosferini Minecraft’ın o kareli dünyasına taşımayalım?

bazı bilindik temaların (Cennet,Cehennem,vb.) havasını yansıtan özel Trade gui tasarım konseptleri Minecrafta tașıma fikri sizce nasıl bir fark yaratabilir

🖼️ Hazırladığım Bazı Konseptler:
1785841854566.webp

Modern Temalı Trade Gui Tasarımı

1785841877517.webp

Odunsu Temalı Trade Gui Tasarımı

1785841908165.webp

Huş Kütüğü Meleğimsi Temalı Trade Gui Tasarımı

1785841927874.webp

Cehennem Temalı Trade Gui Tasarımı

1785841944279.webp

Okyanus Temalı Trade Gui Tasarımı

1785841966090.webp

Sarmaşık Temalı Trade Gui Tasarımı
1785842001857.webp

Kozmik Temalı Trade Gui Tasarımı

1785842340911.webp

Forest Temalı Trade Gui Tasarımı

1785842442419.webp

CypherPunk Temalı Trade Gui Tasarımı

1785842515923.webp

İlkBahar Temalı Trade Gui Tasarımı

💡 Bu Görseller Size Ne Katabilir?

Bu paylaşımları sadece "bakın ne güzel olmuş" diye yapmıyorum. Eğer bir sunucu açma arifesindeyken veya bir grafikerseniz:​
  • Tema Belirleme: Sunucunuzun ruhunu sadece bloklarla değil, Trade Menüsü içindeki detaylarla da yansıtabileceğinizi görün.​
  • Renk Paleti: Bu görsellerdeki renk uyumlarını (okyanus mavileri, steampunk tarzı ve mekanik metalik gri tonları) kendi tasarımlarınıza örnek alabilirsiniz.​
  • Yerleşim Düzeni: Yazıların nasıl durduğu, köşelerdeki o 3 çarklı mekanizmaların, mühürlerin veya detayların yerleşimi hakkında tasarımı nasıl zenginleştirdiği konusunda size yeni fikirler verebilir.​
Kısacası: Bu görselleri bir "rehber" veya "ilham kaynağı" olarak kullanıp, kendi sunucunuza özel efsane paketler hazırlatabilir veya yapabilirsiniz.

Sizce en çok hangi tarz temalar Minecraft'a yakışıyor? Yorumlarda buluşalım, fikirlerinize göre yeni konseptler de hazırlayabilirim!

Spectra Studios AxTrade Trade GUI Menu tasarımından esas alınarak yapılmıştır

İyi forumlar dilerim.

Ekli dosyalar

• 1785842381962.webp
    1785842381962.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Spectra Studios AxTrade Trade GUI Menu tasarımından esas alınarak yapılmış keşke bunu yazsaydın onun dışında mükemmel tasarımlar birine yararı olucağından eminim.

Spectra Studios AxTrade Trade GUI Menu tasarımından esas alınarak yapılmış keşke bunu yazsaydın onun dışında mükemmel tasarımlar birine yararı olucağından eminim.

Teşekkür Ederiim Dragon Adam böyle atmaya alışmışım ekleme yapmıyordum düzenleme yaptım sağolasın :love:

Harika, eline sağlık.

Spectra Studios arkadaşın dediği gibi ama hepsi birbirinden güzel bence yapabilrisin çokta hoş olur iyi çalışmalar şimdiden.

Spectra Studios arkadaşın dediği gibi ama hepsi birbirinden güzel bence yapabilrisin çokta hoş olur iyi çalışmalar şimdiden.
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için 5-6 adet farklı guilere de tasarım yaptım konularım arasından bulup bakabilirsiin hepsini hoş buluyorum bende 🙂

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl