Bulundu Konrul's Nest Yetkili Alımları - Yalnızca Rehberlerimiz Eksik! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üzdünüz şuan beni

*İsim: Hakan
Soyisim: Şahiner
*Tecrübe: 5yıllık mc tecrübesi, 6 adet paralı sunucu kurdum, paralı ve kaliteli 20'ye yakın sunucuda yüksek yetkilerde çalıştım. Sayamayacğım kadar amatör sunucuda da yetkili oldum.
*Neden siz: Adalet,Saygı,Hoşgörü lakin gerektiği zaman da katı birini arıyorsanız ve doğruluk ilkesiyle haraket etmelidir birisi diyorsanız, ben
Eklemek istedikleriniz:tDoğruluğa özellikle değer vermemim asıl sebebi şudur, Zamanında gerek kendi sunucularımda gerek başka yerlerde, güvendiklerimden çoğu bana ters tepti. Aslında bu yüzden sandığınızdan çok daha adil, ve dürüstüm. Discord : Hakko#7529
*İstediğiniz yetki:
Moderatör ( Adalet ve denetleme için en uygun olduğunu hissediyorum :) )

*İsim:Vedat
Soyisim:Soyal
*Tecrübe:We Wg ile aram çok iyidir genel komutları biliyorum zaten
*Neden siz: Serverinizde en uygun kimse onu almanızı istedigim için şansımı denedim :)
Eklemek istedikleriniz: eklemek istedigim bişey yoktur teşekkür ederim.
*İstediğiniz yetki:
Admin

*İsim:Vedat
Soyisim:Soyal
*Tecrübe:We Wg ile aram çok iyidir genel komutları biliyorum zaten
*Neden siz: Serverinizde en uygun kimse onu almanızı istedigim için şansımı denedim :)
Eklemek istedikleriniz: eklemek istedigim bişey yoktur teşekkür ederim.
*İstediğiniz yetki:
Admin
Discord üzerinden bana ulaşırsanız sevinirim.

Hayir anlamadigim sey ukalalik yaparak mi aliniyoruz
Konuda belirttiğim gibi, yaşça küçük kullanıcıları kabul etmiyorum. Bunu bu şekilde dile getirmek istemiyorum, dediğim gibi kalp kırmak bizlerin işi değil. Reddedilen başvularda ortak ne var acaba diye bir göz atsaydın bunu anlayabilirdin. Teşekkürler.

Konuda belirttiğim gibi, yaşça küçük kullanıcıları kabul etmiyorum. Bunu bu şekilde dile getirmek istemiyorum, dediğim gibi kalp kırmak bizlerin işi değil. Reddedilen başvularda ortak ne var acaba diye bir göz atsaydın bunu anlayabilirdin. Teşekkürler.
Akıl yaşta değil baştadır bunu biliniz.

*İsim: Mustafa
Soyisim: Ekinci
*Tecrübe: Pluginlerde %90-%100 arası. ~ Skriptte ise %95-100 arası.
*Neden siz: Neden ben? Çünkü ben kendime güveniyorum. Türkçe'ye dikkat ediyorum. Cana yakın olduğum için oyuncular ve yetkililer ile kolayca anlaşabiliyorum. Örnek skriptime imzamdan ulaşabilirsiniz.
Eklemek istedikleriniz: Eklemek istediklerim; Yaklaşık 6-7 yıllık minecraft hayatımın 4 yılını pluginlere adamış bulunmaktayım. Bu yüzden emek vererek yaparım işimi. Buda en son açtığım sunucu [+] Empire Network ~ Yine, yeni, yeniden aktifiz! | Yenilikçi Sunucu | Yakında HUB! | OPFACTION | HILE SERBEST <
*İstediğiniz yetki:
Skripter veya Pluginer

*İsim:Emirhan
Soyisim:Şahin
*Tecrübe:Adminlik İçin %95
*Neden siz:Güvenilir Saygılı Adaletliyim Siz Yokken Sunucuyu Yönetebilirim
Eklemek istedikleriniz:Yok
*İstediğiniz yetki:
Admin

Hala herhangi bir cevap alamadım, alınmasam bile en azından karşılık alma hakkına sahibim .Sonuçta bekliyoruz burada

RagnarTheBrave#3760 discorddan istek attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl