Çözüldü Komutun sadece npc'ye tıkladığımızda çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CoderQQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banka sistemi olarak royale economy kullanıyorum ve komutu /bank fakat dediğiniz yöntemle eklediğim zaman essentials bölümüne perm verme zorunluluğu kılıyor bana bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Bankaya da mı uzaktan erişimi kapatmak istiyorsunuz?

Evet fakat dediğiniz yöntemle yaptığımda perm olarak vermemi zorunlu kılıyor

Royale Economy kullanıyorsanız Essentials konfigürasyon dosyasından economy kısmını devredışı bırakabilirsiniz.

Essentials ekonomi sistemi devre dışı groupmanager kısmında perm verme yerine bank komutunu çalıştıracak permi yazmadan banka açılmıyor dediğiniz yöntemi denediğimde de yine perm vermeniz gerekli uyarısı veriyor

Direk dediğim gibi yapması daha iyi neden o tür şeylerle uğraşsın ki? Benim söylediğim yöntemle özel üyeliğe sahip oyunculara uzaktan erişim hakkı da verebilir.
Ben kendim bu şekilde yapmayı daha çok seviyorum ve bu yüzden tavsiyemde bu şekilde oldu. Yani şöyle söyleyeyim şahsen ben oyuncuya "bunun için yetkin yok" mesajını göndermesini istemem ve bu mesajı kapatmak içinde ek birşeylerle uğraşmak istemem bu yüzden en basit ve en iyi yöntemin bu olduğunu düşünüyorum.

Ben kendim bu şekilde yapmayı daha çok seviyorum ve bu yüzden tavsiyemde bu şekilde oldu. Yani şöyle söyleyeyim şahsen ben oyuncuya "bunun için yetkin yok" mesajını göndermesini istemem ve bu mesajı kapatmak içinde ek birşeylerle uğraşmak istemem bu yüzden en basit ve en iyi yöntemin bu olduğunu düşünüyorum.
Dediğiniz işlem basit ve mantıklı bilgisi fazla olmayan oyuncular ya da basit sunucular için güzel bir fikir

Permission mesajını değiştirmesi için konfigürasyon dosyasında 1 satırı değiştirmesi yeterli.

Konu çözüme ulaşmıştır kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl