CoderQQ
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
Inxity#3240
/ah ve /ca komutlarının permission'unu default gruptan silin, daha sonra citizens yardımıyla bir npc oluşturun, "cmd add -l -r -o ah" komutunu kullanın, sorun çözülecektir.
Inxity#3240
Gördüğünüz gibi böyle hata aldımcmd ile add arasında boşluk bırakın
xEgosMenSS#9505
Merhabalar, sunucuma crazy auctions pluginin getirdim fakat sadece npc'ye tıklandığında açılmasını istiyorum. Chat kısmına /ah ya /ca yazdıklarında açılıyor bunu nasıl engellerim ve sadece npc'de aktif kılabilirim.
Inxity#3240
Citizens sürümünüz ve sunucu sürümünüz nedir?Gördüğünüz gibi böyle hata aldım
Bu şekilde üst sürümlerde giren oyuncular deneme yöntemiyle bulabilir. / yazdıktan sonra komutlar gözüküyor ve otomatik tamamlanıyor.Merhaba CoderQQ,
Bahsettiğin eklentiye sağ tıkla ve "WinRar ile aç" kısmına tıkla daha sonra karşına çıkan plugin. yml'ye gir. Orada bulunan,
commands:ca:description: Opens the Crazy Auctions GUI.aliases: [crazyauction, crazyauctions, ah, hdv]Kısmını bul ve daha sonra "aliases" kısmında komutlar var burdan istediğin komutu ayarlayabilirsin.
"/123menüaç" gibi bir komut yaparsan ve bu komutu npc'lere eklersen oyuncular bu komutu sadece npc aracılığı ile açacaktır.
Anlatabileceğim en basit dil ile anlattım umarım yardımcı olmuşumdur.
Sunucu altyapısı 1.8 citizens 2.0.16Citizens sürümünüz ve sunucu sürümünüz nedir?
Inxity#3240
Verdiğin cevaplardan ötürü teşekkür ederim, bana çok yardımcı oldun.bu sürümü kurup deneyebilir misiniz?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
xEgosMenSS#9505
Yapabileceğin en basit ve en iyi yöntem bu maalesef, ancak eklentiye özel bir NPC ekleyebilecek veya komutlarını devre dışı bırakabilecek bir potansiyelin varsa ayrı tabii. Yani anlayacağın her şekil o menüyü açmak için bir komut olması gerek.Bu şekilde üst sürümlerde giren oyuncular deneme yöntemiyle bulabilir. / yazdıktan sonra komutlar gözüküyor ve otomatik tamamlanıyor.
Inxity#3240
Direk dediğim gibi yapması daha iyi neden o tür şeylerle uğraşsın ki? Benim söylediğim yöntemle özel üyeliğe sahip oyunculara uzaktan erişim hakkı da verebilir.Yapabileceğin en basit ve en iyi yöntem bu maalesef, ancak eklentiye özel bir NPC ekleyebilecek veya komutlarını devre dışı bırakabilecek bir potansiyelin varsa ayrı tabii. Yani anlayacağın her şekil o menüyü açmak için bir komut olması gerek.
Üst sürümler ile ilgili fazla bir bilgim yok ama belki de komutları göstermeyi engelleyen bir sistem vardır veya üst sürümlerle girişi kapatabilirsin ki ayrıca "/pazarmenuopen123asd" gibi bir komutu oyuncuların arayacağını da sanmıyorum.
Inxity#3240
Rica ederim, sorununu çözebildiysem en iyi cevap olarak işaretleyebilirsin.Verdiğin cevaplardan ötürü teşekkür ederim, bana çok yardımcı oldun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!