Çözüldü komutu yazınca parayı alıyor itemi vermiyor

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

command /tavuk1:
trigger:
if player is op:
give 1 sugar named "&aÇalışkan Tavuk Yumurtası" with lore "&aÜretim:&e Tüy ||&aÜretim Süresi:&e 30 Saniye||&a30 Saniyede Üretim:&e 4 Adet||&r||&6&nPlay.SansarCraft.ml" to player
stop

command /tavukal1:
trigger:
if player's money is greater than or equal to 60000:
execute console command "eco take %player% 60000"
execute console command ""
else:
send "&cYetersiz Para!"

Arkadaşlar herşey doğru fakat şu son execute console command "" yerine ne yazıcam bilmiyorum birkaç şey denedim fakat olmadı. Ayarlayıp atarmısınız lütfen.

execute olarak yürütme (give player 64 stone named "31"with lore "sjsj") şeklinde yapabilirsin
ve ifden sonrakilere tab koy

illa execute console command yapıcam diyosan tırnak içerisine konsoldan yürütülecek kodu girmelisin give %player% stone 64 giib

illa execute console command yapıcam diyosan tırnak içerisine konsoldan yürütülecek kodu girmelisin give %player% stone 64 giib
eğer execute player command yaparsam oyuncu o kodu deniyor oyuncuya give yetkisi mi vereyim reis ? Tabikide consoleyi kullanıcam.

JavaScript:
command /tavuk1:
    trigger:
        if player is op:
            give 1 sugar named "&aÇalışkan Tavuk Yumurtası" with lore "&aÜretim:&e Tüy ||&aÜretim Süresi:&e 30 Saniye||&a30 Saniyede Üretim:&e 4 Adet||&r||&6&nPlay.SansarCraft.ml" to player
            stop

command /tavukal1:
    trigger:
        if player's money is greater than or equal to 60000:
            execute console command "eco take %player% 60000"
        else:
            send "&cYetersiz Para!"

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl