Çözüldü Komutların Tabını Kapatma Skripti ve Bilinmeyen Komut Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teodori

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
21
Minecraft
Fexerd
Facebook
https://www.facebook.com/MinecraftTurkeyManager/
X
https://twitter.com/TCArda10

Discord:

fexed

Dostlar ben 2 tane skript istiyorum başlıktaki gibi
Komutların tabını kapatma skriptide örneğin: /g yazıp tab tuşuna basınca gamerule ve gamemode gibi komutlar çıkıyor işte onu skript ile engellemek istiyorum.
Bilinmeyen komut ise adı üstünde zaten ama yinede belirteyim mesela /dasdas gibi komut salladım ama onu ingilizce halde veriyor ya bende onu renkli türkçe olmasını istiyorum örn: /daddas (salladığım herhangi bir komut) mesaj olarak: &cHatalı komut gibi mesaj gelmesini istiyorum. Ve en önemlisi de yetkisi olanların tabı kapanmasın!

skript sürümüm eski yenisinde hatalar oldu eski skript olarak atabilir misiniz
şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar... :)

Son düzenleme:
Görünüşe bakılırsa sunucunuz da olan, "Unknown Command" yazsını değiştirmek istiyorsunuz. Öncelikle sunucu panelinizden sunucu dosyanıza girin. Sunucu dosyanıza girdikten sonra, "spigot.yml" dosyasını Notepad++ uygulaması ile açın. Açtıktan sonra, CTRL + F tuşlarına basın. Karşınıza bir ekran çıkacak. Bu ekrana ise, "unknown-command:" yazarak aratın. Daha sonra bahsettiğiniz yazının var olan hali karşınıza çıkacak ve bu yazıyı kendinize göre düzenleyin ancak sakın UTF-8 kodlama dili olmadan sakın Türkçe harf kullanmayın. Kendinize göre düzenledikten sonra kaydedin. Sunucuyu kapatın ve tekrar açtıktan sonra istediğiniz hali alacaktır. Bu tab olayını engellemek için ise yine Spigot dosyasına girin ve burada tab-complete: 0 şeklinde aratma yapın. Sıfır sayısını -1 yapıp kaydedin ve sunucu kapatıp tekrar açın. Bu bahsettiğim şey çözüm olmaz ise lütfen bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bağlantıda olan eklentiyi kurunuz ancak attığım eklenti Craft Bukkit sunucular için çalışmaktadır. Olumlu veya olumsuz dönüşünüzü bekliyorum.

Görünüşe bakılırsa sunucunuz da olan, "Unknown Command" yazsını değiştirmek istiyorsunuz. Öncelikle sunucu panelinizden sunucu dosyanıza girin. Sunucu dosyanıza girdikten sonra, "spigot.yml" dosyasını Notepad++ uygulaması ile açın. Açtıktan sonra, CTRL + F tuşlarına basın. Karşınıza bir ekran çıkacak. Bu ekrana ise, "unknown-command:" yazarak aratın. Daha sonra bahsettiğiniz yazının var olan hali karşınıza çıkacak ve bu yazıyı kendinize göre düzenleyin ancak sakın UTF-8 kodlama dili olmadan sakın Türkçe harf kullanmayın. Kendinize göre düzenledikten sonra kaydedin. Sunucuyu kapatın ve tekrar açtıktan sonra istediğiniz hali alacaktır. Bu tab olayını engellemek için ise yine Spigot dosyasına girin ve burada tab-complete: 0 şeklinde aratma yapın. Sıfır sayısını -1 yapıp kaydedin ve sunucu kapatıp tekrar açın. Bu bahsettiğim şey çözüm olmaz ise lütfen bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bağlantıda olan eklentiyi kurunuz ancak attığım eklenti Craft Bukkit sunucular için çalışmaktadır. Olumlu veya olumsuz dönüşünüzü bekliyorum.
Gerçekten çok bilgilisiniz! ve çok çok teşekkür ederim!!!! iyi forumlar dilerim şimdi deneyeceğim sizin dediğiniz gibi olumlu ve olumsuz dönüşümü yapacağım. tekrardan çok teşekkürler ve iyi forumlar... :)

Gerçekten çok bilgilisiniz! ve çok çok teşekkür ederim!!!! iyi forumlar dilerim şimdi deneyeceğim sizin dediğiniz gibi olumlu ve olumsuz dönüşümü yapacağım. tekrardan çok teşekkürler ve iyi forumlar... :)

Asıl ben size teşekkür ederim. Bu konu hakkında bilgi sahibi olduğum için yardımcı olmak istediğim gibi dediğim gibi dönüşünüzü bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl