Paylaşım Komutları Görme Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pro_44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 747
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pro_44

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
26
Minecraft
pro_44
Facebook
yok
X
yok

Discord:

yok

Merhaba arkadaşlar "Komutları Görme Skripti" yazdım paylaşmak istedim bu skript sayesinde sunucunuzda oyuncuların kullandığı tüm komutları görebileceksiniz (bu 2. skript paylaşımım öneri ve yorumlarınızı bekliyorum :)
komutlar:
/komutları (tüm komutları gösterir)
/komutları gör (Komutları görme özelliğini açar)
komutları görme (Komutları görme özelliğini kapatır)
kod:
Kod:
on join:
    delete {komut.gor.%player%}

on quit:

command /komutları [<text>]:
    permission: op
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send "&a/komutlar gör &8&m-&r &7Oyuncuların yazdığı komutları görürsünüz." to player
            send "&c/komutlar görme &8&m-&r &7Oyuncuların yazdığı komutları görmessiniz." to player
        if arg 1 is set:
            if arg 1 is "gör":
                set {komut.gor.%player%} to true
                send "&7Oyuncuların yazdığı komutları artık &agörüyorsunuz" to player
            if arg 1 is "görme":
                set {komut.gor.%player%} to false
                send "&7Oyuncuların yazdığı komutları artık &cgörmüyorsunuz" to player

on command:   
    if command sender is player:
        loop all players:
            if {komut.gor.%loop-player%} is true:
                send "&e%player%&7 adlı oyuncu &b&o%full command% &7komutunu kullandı." to loop-player

fotoğraflar:

Screenshot (2).webp

Screenshot (3).webp

Screenshot (4).webp

Screenshot (5).webp

- Yüksek oyuncu kadrosuna sahip bir sunucu için kullanılabilecek bir skript değil chat çok hızlı akar büyük ihtimalle incelemek için yetişemeyiz.

+ Komut açığından yararlanan oyuncuları tespit etmekte iş görür.

Yinede güzel bir çalışma olmuş, çalışmalarınızın devamı görmeyi isterim.

Güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık ancak sohbetin çok hızlı aktığı 100+ sunucularda pek fazla kullanılacağını sanmıyorum.

Gerçekten başarılı bir Skript olmuş <3 önerim olarak menü kullanabilirsin, böylelikle sohbette gereksiz bir kirlilik olmaz. Menüden kastım, oyuncuların sunucuya girdiklerinden itibaren kullandıkları komutları listeleyen bir olay geliştirebilirsin. Bunun yerine filtre sistemi de ekleyebilirsin, sunucuda yasaklı olan komutları oyuncular girdiklerinde direk uyarı mesajı olarak ops veya yetkisi olan oyunculara doğrudan iletilmesini sağlayabilirsin.

Başarılar <3

Çakma/Auth lobisi olmayan sunucuların bu sistemi kullanmasını tavsiye etmiyorum, çünkü saldırganlar sunucuya girip insanların şifrelerini görebilirler.

Merhaba arkadaşlar "Komutları Görme Skripti" yazdım paylaşmak istedim bu skript sayesinde sunucunuzda oyuncuların kullandığı tüm komutları görebileceksiniz (bu 2. skript paylaşımım öneri ve yorumlarınızı bekliyorum :)
komutlar:
/komutları (tüm komutları gösterir)
/komutları gör (Komutları görme özelliğini açar)
komutları görme (Komutları görme özelliğini kapatır)
kod:
Kod:
on join:

on quit:

command /komutları [<text>]:
    permission: op
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send "&a/komutlar gör &8&m-&r &7Oyuncuların yazdığı komutları görürsünüz." to player
            send "&c/komutlar görme &8&m-&r &7Oyuncuların yazdığı komutları görmessiniz." to player
        if arg 1 is set:
            if arg 1 is "gör":
                set {komut.gor.%player%} to true
                send "&7Oyuncuların yazdığı komutları artık &agörüyorsunuz" to player
            if arg 1 is "görme":
                set {komut.gor.%player%} to false
                send "&7Oyuncuların yazdığı komutları artık &cgörmüyorsunuz" to player

on command:  
    if command sender is player:
        loop all players:
            if {komut.gor.%loop-player%} is true:
                send "&e%player%&7 adlı oyuncu &b&o%full command% &7komutunu kullandı." to loop-player

fotoğraflar:

Ekli dosyayı görüntüle 255222

Ekli dosyayı görüntüle 255223
Ekli dosyayı görüntüle 255224
Ekli dosyayı görüntüle 255225
Eğer discord desteği eklenirse daha iyi olacağıan inanıyorum.

- Yüksek oyuncu kadrosuna sahip bir sunucu için kullanılabilecek bir skript değil chat çok hızlı akar büyük ihtimalle incelemek için yetişemeyiz.

Evet haklısınız biraz kasar ama oyuncuları tespit etmek için 1 dk açılırsa bir şey olmayacağını düşünüyorum teşekkürler :)

Gerçekten başarılı bir Skript olmuş <3 önerim olarak menü kullanabilirsin, böylelikle sohbette gereksiz bir kirlilik olmaz. Menüden kastım, oyuncuların sunucuya girdiklerinden itibaren kullandıkları komutları listeleyen bir olay geliştirebilirsin. Bunun yerine filtre sistemi de ekleyebilirsin, sunucuda yasaklı olan komutları oyuncular girdiklerinde direk uyarı mesajı olarak ops veya yetkisi olan oyunculara doğrudan iletilmesini sağlayabilirsin.

Başarılar <3
Evet onun için deluxe menus ile deneyeceğim olursa paylaşırım teşekkürler <3

Amaç ajanlık faliyetiyse özel mesaj kanallarını dinlemek daha çok işe yarıyor

Amaç ajanlık faliyetiyse özel mesaj kanallarını dinlemek daha çok işe yarıyor
Bunun amacıda ajanlık ama sunucya zarar verme ajanlığı reklam tespit etme değil bunun amacı mesela birisinden şüphelendin komutları gör yazıyorsun örneğin /give 64 diamond_block yazdı ona ışınlanıp gerçekten hile kullanıyor mu tespit edebilirsin bu skriptin amacı hile korumak ve sunucuya zarar verenleri tespit etmek yorumunuz için teşekkür ederim <3

- Aslında çok iyi bir skript ama tek sorun oyuncularin şifreleri gözükmesi bunu bir türlü engelliyebilirsen çok iyi olur

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl