Bulundu Komut girilince fly kapanma skripti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

Legauthant

Ziyaretçi
Merhabalar, basit bir skript isteyeceğim sizlerden.
Sunucumda arenaya /warp arenaic komudu ile gidiliyor. Oyuncu /warp arenaic yazdığında flyı açıksa otomatik olarak kapanmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim ?.

Merhabalar, basit bir skript isteyeceğim sizlerden.
Sunucumda arenaya /warp arenaic komudu ile gidiliyor. Oyuncu /warp arenaic yazdığında flyı açıksa otomatik olarak kapanmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim ?.
EssentialsFly özelliğinden bahsediyorsanız config dosyasında oyuncu ışınlandığı zaman fly özelliğini kapatan bir ayar vardı.

Arena farklı bir dünyada mı?

Eğer arenaya girince uçuşun kapanmasını istiyorsanız kendi yaptığım bu skripti deniyebilirsin;

Kod:
options:
    flyyasaklidunya: Arena #Buraya dünya adı
    yasakmesaji: &3Skyblock &8» &cArenada uçamazsın.#Buraya fly yasak olduğunda çıkcak mesaj (Renk koduyla yazın)

on flight toggle:
    if player is in "{@flyyasaklidunya}":
        set player's fly mode to false
        send "{@yasakmesaji}" to player

Eğer arenaya girince uçuşun kapanmasını istiyorsanız kendi yaptığım bu skripti deniyebilirsin;

Kod:
options:
    flyyasaklidunya: Arena #Buraya dünya adı
    yasakmesaji: &3Skyblock &8» &cArenada uçamazsın.#Buraya fly yasak olduğunda çıkcak mesaj (Renk koduyla yazın)

on flight toggle:
    if player is in "{@flyyasaklidunya}":
        set player's fly mode to false
        send "{@yasakmesaji}" to player
Bu kodu kullanırsa sadece arena dünyasında fly açmaya çalışanı engeller ama fly açıkken dünyaya gelen kişiyi engellemez yanlış mıyım?

Eğer arena farklı bir dünya ise on player world change ile kontrol edebilir.

Arkadaşlar World guard ile arena wgsinde flyı kapattım. ancak spawnda fly açıp arenaya girince fly açık kalıyor. ben otomatik olarak /warp arenaic komudu girilince oyuncunun flyının kapatılmasını istiyorum.

JavaScript:
on command "warp arenaic":
    set player's flight mode to false
Deneyin.

Son düzenleme:
on command:
if command is "fly":
if player's world is "arena":
cancel event

on command:
if command is "warp arenaic":

on teleport:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl