Çözüldü Komut Engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SonAndaMuslera

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Şimdi minecraftda survival server yapıyoruz ama bazı komutların görünmesini istemiyorum sadece npc varsa npc üzerinden onun dışında birinin chate komut yazmasını istemiyorum deluxemenu kullanıyorum npc üzerinden bastığımda menu açılsın ama chate yazınca böyle bir komut bulunamadı tarzı bişey demesini istiyorum CommandBlocker EasyCommandBlocker Kullandım yine işe yaramıyor onun dışında sadece /market komudu ekledim oda deluxe menudan direk marketi açıyor. (konuyu yanlışmı açtım bilmiyorum)

Oyuncuların komutu elle yazmasını engellemek istiyorsan, en iyi yöntem o komutun yetkisini oyunculardan kaldırmaktır. Bu şekilde oyuncular komutu yazdığında “Bilinmeyen komut” hatası alırlar.

DeluxeMenus içinde NPC’ye tıklanınca şu şekilde bir komut kullanabilirsin:

'[console] market %player%'

Bu sayede komut sadece NPC üzerinden çalışır. Oyuncular komutu elle yazamaz çünkü yetkileri yoktur.

Alternatif olarak, Skript kullanarak da belirli komutları engelleyebilir ve sadece belirli koşullarda (örneğin NPC tetiklediğinde) çalışmasına izin verebilirsin. Ancak yetki yöntemi genellikle daha temiz ve daha sorunsuzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl