fexed
negated özelliği onda mevcut değil bu yüzden kullanmak istemiyorum. oyuncuya /shop komutunu verdiğimde boşluk bıraktığında tüm mağazalar erişilebiliyor ve gözüküyor. Bunu engellemenin de tek yolu o şekilde.PL-Hide Free neden kullanmıyorsunuz?
Peki bunda economyshopgui'den örnek vermek istiyorum 5-6 tane mağaza mevcut, /shop <mağazaisimleri>. Bunların sadece hangilerinin gözükeceğini belirleme gibi bir özellik mevcut mu. Terim olarak Negated entries olarak geçiyor.Benkullanıyorum çok kullanışlı size de öneririmDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dasistoberkommissar
Bir köylü sesi fena olmazdı buna da bakacağımkullanabilirsin. Gruplar için ayrı ayrı priority belirleyebilir ve hatalı komut girildiğinde ses çıkmasını da sağlayabilirsin. Ne kadar önemlidir senin için bilemem tabi :DDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. Performans konusunda bunlar hemen hemen aynıdır dimi çok bir şey fark ettirmez.
dasistoberkommissar
Şahsen sunucumda kullandığım bir eklenti. PL-Hide-Pro ile beraber kullanıyorum. Gayet memnunum ve ayarlaması çok basit. İstersen müsait bir zamanda yardımcı olmaya çalışırım.Bir köylü sesi fena olmazdı buna da bakacağım. Performans konusunda bunlar hemen hemen aynıdır dimi çok bir şey fark ettirmez.

çok güzle olur peki neden 2 eklentiyi birlikte kullanıyorsunuz, pl-hide-pro kullanmanızdaki sebep nedir. Bir de ben eklentiyi indirdim tüm komutları tab'da gizliyor fakat default'a eklemeden de o komutlar yazılabiliyor. Bunun ile ilgili bir ayar yok sanırım sadece engellenecek komutlar ve tab'da gösterilecek komutlar yazılabiliyor burada. PL-Hide'deki gibi açık olması gereken komutlar yok.Şahsen sunucumda kullandığım bir eklenti. PL-Hide-Pro ile beraber kullanıyorum. Gayet memnunum ve ayarlaması çok basit. İstersen müsait bir zamanda yardımcı olmaya çalışırım.![]()
dasistoberkommissar
İki eklentiyi beraber kullanma sebebim velocity'de PL-Hide eklentisinin desteğinin olmasının yanı sıra güvenilir olmasıda cabası. ECB eklentisi ise ayarlaması çok basit ve gayet iyi çalışan bir eklenti ECB'yi oyun sunucumda kullanırken sorun yaşamıyorum. ECB'de açık olarak görünmesini istediğin komutları kendin giriyorsun ve girmediğin komutlar otomatik olarak yasaklanıyor. Tabi whitelist ayarını yaparsanız.çok güzle olur peki neden 2 eklentiyi birlikte kullanıyorsunuz, pl-hide-pro kullanmanızdaki sebep nedir. Bir de ben eklentiyi indirdim tüm komutları tab'da gizliyor fakat default'a eklemeden de o komutlar yazılabiliyor. Bunun ile ilgili bir ayar yok sanırım sadece engellenecek komutlar ve tab'da gösterilecek komutlar yazılabiliyor burada. PL-Hide'deki gibi açık olması gereken komutlar yok.
dasistoberkommissar
MyCommand mantıklı bir eklenti olabilir tabi ama o konuda biraz tembelliğe gittim sanırım sadece skript kullanıyorum :DTam size yazıyordum gir çık yapma olayını siz editlediniz çok teşekkür ederim. Keyifli bir plugin istediklerimi de yapacak gibi gözüküyor. Pek bilgili birisini bulmuşken sormak istiyorum farklı plugin konu açıp ufak bir şey için forumu kirletmiyeyim. Komut alliase için hangi eklentiyi kullanıyorsunuz veya önerebileceğiniz bir eklenti var mı. Mycommand kullanıyorum ben fakat biraz ağır gibi hissediyorum
Gerçi skript de mantıklı olabilir. Sonuç olarak sadece yönlendiriyorsunuz. ECB ile ilgili bir şey sormak istiyorum size kusura bakmayın soru bombardımanına tutuyorum :)). Oyuncuya örnek olarak oyuncuya /warp komutunu kullandırıyorum fakat boşluk bıraktığında sadece belirli warpları görmesini nasıl sağlarım ranklara özel olarak ayarlayacağım da.MyCommand mantıklı bir eklenti olabilir tabi ama o konuda biraz tembelliğe gittim sanırım sadece skript kullanıyorum :D
dasistoberkommissar
Boşluk koyduğunuzda direkt olarak komutu alır. Görsel ile göstermem daha iyi olacaktır diye düşünerek gönderiyorum. Aşağıdaki görseldeki gibi bir satırınız olursa, direkt olarak komutu alır. Herhangi bir tab complete sunmuyor ama yasaklı olarakta göstermiyor.Gerçi skript de mantıklı olabilir. Sonuç olarak sadece yönlendiriyorsunuz. ECB ile ilgili bir şey sormak istiyorum size kusura bakmayın soru bombardımanına tutuyorum :)). Oyuncuya örnek olarak oyuncuya /warp komutunu kullandırıyorum fakat boşluk bıraktığında sadece belirli warpları görmesini nasıl sağlarım ranklara özel olarak ayarlayacağım da.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!