Çözüldü Komut Blokları Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wisarts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.518
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wisarts

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
153
Minecraft
wisartshady

Discord:

wisart

Merhaba arkadaşlar ben İlker DİNÇKURT. Bir youtubere hayran haritası yapmıştım. Ona attığımda ise harita daki komut blokları çalışmıyordu. Komut bloklarını nasıl çalıştırabiliriz? MAP'ı yüklediğim site dosya.tc. MAP'ı %appdata%> .minecraft> saves dosyasının içinden alıp attım bilgileri vereyimde. Nasıl komut bloklarını çalışır hale getirebiliriz?

Merhaba arkadaşlar ben İlker DİNÇKURT. Bir youtubere hayran haritası yapmıştım. Ona attığımda ise harita daki komut blokları çalışmıyordu. Komut bloklarını nasıl çalıştırabiliriz? MAP'ı yüklediğim site dosya.tc. MAP'ı %appdata%> .minecraft> saves dosyasının içinden alıp attım bilgileri vereyimde. Nasıl komut bloklarını çalışır hale getirebiliriz?
Ayarlardan hilelere izin ver. Esc ye baş yere ağda paylaş de oradan hileleri aktif et ve öyle dene.

Ayarlardan hilelere izin ver. Esc ye baş yere ağda paylaş de oradan hileleri aktif et ve öyle dene.
Yok olmadı bide hata bende değil YouTuber olan arkadaşda oluyor. Ben Mapı ona attım bende çalışıyordu ona gittiğinde çalışmadı komut blokları fln

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl