Çözüldü komut blogu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yaptrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.101
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaptrak

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
52
Minecraft
aaa
komut blogunun üstüne blok kattım üstünede tabela oyuncu tabelaya bastıgı zaman /spawn komutu çalıştıracak oyuncuya teşekkrler

Eehm, cümleyi biraz daha düzgün yazarsan yardımcı olmaya çalışırım çünkü tam olarak anlayamadım.

komut bloguna ne yazarsam oyuncu çalıştırdıgı zaman /spawn yazar.

Sunucu versiyonu kaç?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucudaki custom kodları komut bloğu çalıştırabilir mi emin değilim fakat şunu dene.
Kod:
/give @p sign 1 0 {
    BlockEntityTag: {
        Text1: "{\"text\":\"Spawn'a Git\",\"color\":\"dark_gray\",\"underlined\":true,\"clickEvent\":{\"action\":\"run_command\",\"value\":\"/spawn\"}}"
    },
    display: {
        Name: "SpawnTabelasi"
    }
}
Bunu komut bloğuna yapıştır eline al sign'ı sonrasında adamların sağ tıklayacağı yere bu signi koy.

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla bu video işini görür, yorumlarda da komutlarını bulabilirsin.

Hocam basınç tabelası yani ben yanlış anlattım sanırım oyuncu basınç plakasına bastıgı zaman /spawn komutu çalıştıracak komut blogu bunu istiyordum

Hocam basınç tabelası yani ben yanlış anlattım sanırım oyuncu basınç plakasına bastıgı zaman /spawn komutu çalıştıracak komut blogu bunu istiyordum
zaten komut bloğuna basınç plakası üstündeyken

spawn @p yazarsan dediğin şey olur.

Basınç Plakasına basan kişiyi test edemezsin, sadece basınç plakasına bastıktan sonra ki en yakın kişiyi test edersin. Onada komut uygulatamazsın., executela olur derim fakat ondan emin değilim çünkü execute minecraft kodlarında çalışır.

tp yaptıgım zaman ışınlanılıyor gibisinden mesaj cıkıyor ben komut bloguna basınca /spawn yazdırmasını istiyorum.

Bak o Ziya'nın dediği olabilir. Spawn komutu hakkında en ufak fikrim yok vanilla minecraftla ilgili bir komut bloğu sorunun olursa gelebilirim. Serverlarda komut bloğunda biraz sıkıntılı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl