_thread
Bu tür şeyler için Skript önerebilirim ama server.properties dosyasında komut bloklarını aktif eden bir ayar bulunuyor.1.17.1 bir paper sunucusunda, komut bloğundaki komutun bütün oyuncular tarafından basınç plakası veya düğmeye başınca aktif olması lazım, bunun için bir plugin veya koy gerekli mi?
yuoth37
Komut blokları aktif ve var ama sadece OP olanlar kızıltaş ile aktif edebiliyor yani düğmeye basınca ama benim istediğim OP olmayanlarında komutu aktif edebilmesi.Bu tür şeyler için Skript önerebilirim ama server.properties dosyasında komut bloklarını aktif eden bir ayar bulunuyor.

_thread
O zaman basit bir skript yapın:Komut blokları aktif ve var ama sadece OP olanlar kızıltaş ile aktif edebiliyor yani düğmeye basınca ama benim istediğim OP olmayanlarında komutu aktif edebilmesi.
walk on stone:
execute event-player command "spawn"
#bu kod taş bloğuna basan oyuncuları spawn komutunu kullanmaya zorlayacak. blok ID'yi istediğiniz blok olarak ayarlayın yeterlidir.
yuoth37
spawn komutu değil ki spreadplayers komutu var lag sorunu olmadan rtp yapmaya çalışıyorum komut bloğu ile ve işe yarıyor ama dediğim gibi op olmayanlar kullanamıyorO zaman basit bir skript yapın:
Kod:walk on stone: execute event-player command "spawn" #bu kod taş bloğuna basan oyuncuları spawn komutunu kullanmaya zorlayacak. blok ID'yi istediğiniz blok olarak ayarlayın yeterlidir.

_thread
komutu spawn yapmak zorunda değilsiniz, isterseniz citizens gibi npc pluginleri kullanın ve oyuncular npc'ye tıkladığı zaman onları random ışınlasın. bu daha mantıklı olacaktır, iyi forumlar.spawn komutu değil ki spreadplayers komutu var lag sorunu olmadan rtp yapmaya çalışıyorum komut bloğu ile ve işe yarıyor ama dediğim gibi op olmayanlar kullanamıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!