Çözüldü Komut Bloğu OP Olmadan Kullanmak!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuoth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuoth

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
camallayo

Discord:

yuoth37

1.17.1 bir paper sunucusunda, komut bloğundaki komutun bütün oyuncular tarafından basınç plakası veya düğmeye başınca aktif olması lazım, bunun için bir plugin veya koy gerekli mi?

1.17.1 bir paper sunucusunda, komut bloğundaki komutun bütün oyuncular tarafından basınç plakası veya düğmeye başınca aktif olması lazım, bunun için bir plugin veya koy gerekli mi?
Bu tür şeyler için Skript önerebilirim ama server.properties dosyasında komut bloklarını aktif eden bir ayar bulunuyor.

Bu tür şeyler için Skript önerebilirim ama server.properties dosyasında komut bloklarını aktif eden bir ayar bulunuyor.
Komut blokları aktif ve var ama sadece OP olanlar kızıltaş ile aktif edebiliyor yani düğmeye basınca ama benim istediğim OP olmayanlarında komutu aktif edebilmesi.

Komut blokları aktif ve var ama sadece OP olanlar kızıltaş ile aktif edebiliyor yani düğmeye basınca ama benim istediğim OP olmayanlarında komutu aktif edebilmesi.
O zaman basit bir skript yapın:

Kod:
walk on stone:
    execute event-player command "spawn"

#bu kod taş bloğuna basan oyuncuları spawn komutunu kullanmaya zorlayacak. blok ID'yi istediğiniz blok olarak ayarlayın yeterlidir.

O zaman basit bir skript yapın:

Kod:
walk on stone:
    execute event-player command "spawn"

#bu kod taş bloğuna basan oyuncuları spawn komutunu kullanmaya zorlayacak. blok ID'yi istediğiniz blok olarak ayarlayın yeterlidir.
spawn komutu değil ki spreadplayers komutu var lag sorunu olmadan rtp yapmaya çalışıyorum komut bloğu ile ve işe yarıyor ama dediğim gibi op olmayanlar kullanamıyor

spawn komutu değil ki spreadplayers komutu var lag sorunu olmadan rtp yapmaya çalışıyorum komut bloğu ile ve işe yarıyor ama dediğim gibi op olmayanlar kullanamıyor
komutu spawn yapmak zorunda değilsiniz, isterseniz citizens gibi npc pluginleri kullanın ve oyuncular npc'ye tıkladığı zaman onları random ışınlasın. bu daha mantıklı olacaktır, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl