Enes Başpınar
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
BloodyX#4069
1 olarak konu yanlış bölümde lütfen dikkat ediniz 2 olarak tek dunyadamı yoksa sunucudamı yapıyorsunuz haritayıMerhabalar şuan bi haritayı Türkçeye çeviriyorum. Bu yüzden size birşey danışacaktım. /tp @a[score_GameVar=15,score_GameVar_min=15] 660 6 276 şöyle bir komut var. Ama şalteri çekince çalışmıyor.[..] köşe parantezli kısmı silince tp liyor. Neden acaba böyle oluyor yardımcı olur musunuz ? Sürüm 1.8.1
Konuyu buradaki arkadaşlar daha iyi yanıtlar diye düşünmüştüm üzgünüm. Haritayı yapmıyorum. Bir haritayı Türkçeleştiricem. Ama bir yeri bozuk onuda düzelticem. Sunucuda değil normal harita.1 olarak konu yanlış bölümde lütfen dikkat ediniz 2 olarak tek dunyadamı yoksa sunucudamı yapıyorsunuz haritayı
BloodyX#4069
komut pek aram olamadıgı icin diger arkadaşlar san yardım eder umarım ii forumlar ii gecelerKonuyu buradaki arkadaşlar daha iyi yanıtlar diye düşünmüştüm üzgünüm. Haritayı yapmıyorum. Bir haritayı Türkçeleştiricem. Ama bir yeri bozuk onuda düzelticem. Sunucuda değil normal harita.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!