Kolay Skript Yazma Programı | Milli Program | New Version 1.1.0.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CheartMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.843
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CheartMan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Bundan Önce Basit Program Kodlamıştım. Ama Bunun Bir Anlamı Yoktu Sadece Vurgular Ve Basit Şeyler İşte Bu Tamamen Süper Oldu.

Link:(Düzenlendi.Save Hata Çözüldü)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Facebook:

Not // Lütfen Biriniz Virüs Total Eklesin Bir Kaç Nedenden Dolayı Virüs Total Eklemicem.
qbVWvd.png

Son düzenleme:
VDS sunucumda denedim gayet başarılı olmuş kendim kullanmayı %100 düşünüyorum. Sıkıntı olmazsa bir gün açık kaynak kodunu paylaşmanızı gönülden isterim. Ayrıca böyle projelerinizi bekliyorum[DOUBLEPOST=1494862200,1494862160][/DOUBLEPOST]
EgrSYrqiAIHcA9qrgTfHQJ-Nqe03Wmqxw-WNxqKSg6DZ5sdMube5tywMVbDHWx9KTot1ljjc5p_GzTo_-BCRWw%3D%3D

Windows SmartScreenden Sınıfta Kaldı Program

Ama Virüs Totalden Geçtin

Windows SmartScreenden flase positive lere açık olabilen bir program bunuda unutmamak lazım

Virüs Totalleri Anlamıyorum. Bundan Önce Tarattığımızda Trojen Demişti. Hala Anlamış Değilim.

Eyvallah yiğen :D

linkler kırık YENİLEYİN[DOUBLEPOST=1508233745,1508233711][/DOUBLEPOST]linkler kırık YENİLEYİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl