Kod:command /hub: trigger: stop execute player command "/sil"
Biraz araştırarak bulabileceğiniz komutlar. Konu olsun diye konu açmayın lütfen
Kod:command /hub: trigger: execute player command "sil"
Pek skript bilgim yok ama, bunu dener misin?
Anladığım kadarıyla chatı silip huba gitmesini istiyosun skript bilgim yok ama şöyle bişey belki işine yarar.Araştırdım Fakat bulamadım Herşey sandığınız gibi kolay değil
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Çalışıyor fakat Şöyle bir sıkıntı var /hub komutunu kullandığımda Huba gitmiyor sadece sohbeti siliyor
command /lobi:
trigger:
execute player command "hub"
execute player command "sil"
larayasar
Çünkü "hub" komutunu çalıştırınca "sil" olarak ayarladınız :DAraştırdım Fakat bulamadım Herşey sandığınız gibi kolay değil
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Çalışıyor fakat Şöyle bir sıkıntı var /hub komutunu kullandığımda Huba gitmiyor sadece sohbeti siliyor
Bu çalışır :DAnladığım kadarıyla chatı silip huba gitmesini istiyosun skript bilgim yok ama şöyle bişey belki işine yarar.
lobi yazdıklarında huba gidip chatı silicek diye tahmin ediyorum ama dediğim gibi gram skript bilgim yok hata çıkıcak büyük ihtimalKod:command /lobi: trigger: execute player command "hub" execute player command "sil"
kingOf0!#4055
Keşke insanların yanlışı hakkında onlara bilgi verirken, sende onlara yanlış bir skript vermeseydin :(Kod:command /hub: trigger: stop execute player command "/sil"
Biraz araştırarak bulabileceğiniz komutlar. Konu olsun diye konu açmayın lütfen
on command "/hub":
loop 50 times:
send " " to player
on command "/hub":
execute player command "sil"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!