Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucu sahipleri para yatıran oyuncuyu "banlamak" yerine daha çok dikkat ve özen gösterirler genel olarak, haksız yere dekont bırakmadan veya detaylı bir kanıt bırakmadan sunucu'nun adını kötülemen yanlış, eğer sahibi öyle bir yanlış yapmışsa oda onun vicdanı artık diğer tarafta fazlasıyla ödeyecek zaten diyelim. :)
Bir kere adam beni dolandırdı tamam sende bunun üstünden millete şimdi o kelimeyi söylemicem yağcılık olsun diye konu açıyorsun ayrıca bu 50 TL yatırma olayı doğru değil Şimdi kardeşim yatırmışın sen oraya 50 tl ama en üste senin ismin var Bu Ay En Çok Yatıranlarda! ayrıca ben oranın oyuncusu değilim o arkadaşla bir zaman ortaktım reklam satın aldım vermediği için öyle konu açtım sunucusuna para yatıranları banlıyor diye bir şey demedim!
Ayrıca!
Sen benim sunucuma gelip benden yetki istedin sunucu o kadar kişi vardı bana gelip küfür ettin yetki vermeyince . Sonra geldin alıntı mapı çalmaya kalktın + İronGolem in paketinin aynısını yapıcam diye tehtit ettin bunun ss leri var istersen burayada atayım.