Kodzer.games Aktif ! +50 Oyun | 6 Lokasyon | TS3 Hediye!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KODZER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 23.026
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayağa açıklayıcı oldu benim 10 GB
İntel x5670 İşlemci
10 GB Ram
50 GB SSD veya 100 GB Sata3 Disk
Limitsiz Trafik
Sizinkinin hız ve diğer özellikler daha iyi gibi şimdi şurada sorun var ilk günden +100 online ile açtın site trafik yetmiyor 50 TL diyorlar sınırsıza :)
Metin2 sunucularına limitsiz trafik sağlıyoruz, aynı zamanda diğer oyunlara da trafiği limitsiz sağlıyoruz. Bu şekilde bir ek ücretle vs. karşılaşmazsınız :) . DGN veri merkezinde kendimize ait alanımız olduğu için trafikler bizim yönetimimizde. Up/Down olmadığı sürece tarafınıza herhangi bir uyarı olmaz. Up/Down isteyen müşterilerimize Fransa/Almanya lokasyon sunucular veriyoruz.

Son düzenleme:
Mükemmel gözüküyor gerçekten kaliteli her şey açıklayıcı gayet saygılı ve yani çok hoşuma gitti özenle tüm yorumlari okudum sizden server alabilirim ve mesela isteğe göre 8gb server verebiliyor musunuz yada biz slotu azaltabiliyor muyuz slotu azalttığımızda fiyat farkı oluyor mu bilgi verirseniz sevinirim

Mükemmel gözüküyor gerçekten kaliteli her şey açıklayıcı gayet saygılı ve yani çok hoşuma gitti özenle tüm yorumlari okudum sizden server alabilirim ve mesela isteğe göre 8gb server verebiliyor musunuz yada biz slotu azaltabiliyor muyuz slotu azalttığımızda fiyat farkı oluyor mu bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba,

VDS sunucu aldığınızda slotu isteğinize göre kendiniz ayarlayabilirsiniz. Slotlu sunucularımıza ek yeni paketler eklendi. Bunlar sipariş bölümünde karşınıza çıkacaktır. Şu anda arkadaşlar yeni temamızı hazırlıyorlar. Orada zaten tüm paketleri ayrıntılı bir şekilde görebileceksiniz. 1-2 güne kadar aktif edilecektir.

> Slot sunucular hazır ve otomatik kurulum paketler olduğu için müdahale etmiyoruz. Zaten ram/slot oranları en stabil şekilde dizayn edildiği için sizin de ayarlanmış paket ile yola çıkmanız daha doğru olacaktır.

İyi günler dileriz.

Ben VDS fiyatlarını çok buldum fakat kalitenize veriyorum benim paketim ağır bir paket her makine kaldıramaz nitrado kullanıyordum sunucu sürekli çokuyor :( bir gün imkanım olursa ve sunucu kurarsam mutlaka geleceğim bu arada VDS sunucularda uzak masaüstü ve ftp var dimi ?

Ben VDS fiyatlarını çok buldum fakat kalitenize veriyorum benim paketim ağır bir paket her makine kaldıramaz nitrado kullanıyordum sunucu sürekli çokuyor :( bir gün imkanım olursa ve sunucu kurarsam mutlaka geleceğim bu arada VDS sunucularda uzak masaüstü ve ftp var dimi ?

Tekrardan merhaba,

VDS sunucularda yönetim tamamen size aittir. Uzak masaüstü ile bağlanarak tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. ( Ftp, Start, Restart, Reboot vb. gibi)

> Oyun sunucuları için sağladığımız VDS'ler daha önceki yorumlarda belirttiğimiz üzere tamamen performans odaklıdır. Fiyata bakıldığında fazla gibi gelse de Fiyat/Performans skalasında aslında sizi kara geçirdiğini görebilirsiniz.

>> Fiyat konusuyla alakalı ise bizimle canlı destek üzerinden iletişime geçtiğinizde arkadaşlarımız ilk ay için size bir güzellik yapacaktır.

İyi günler diliyoruz.

Slotlu Sunucularınızda BungeeCord desteği Varmı?

Merhaba,
Teşekkür Ederiz, Bungeecord için 1 adet lobi ve 1 adet alt server kiraladıktan sonra sürüm seçimi bölümünden lobi sunucunuza bungeecord.jar dosyasını yükleyip restart atarsanız bungeecord ayarları çıkacaktır alt sunucunuzu bağlayıp gerekli pluginleri ekledikten sonra sıkıntısız bir şekilde oyununuzu oynayabilirsiniz :)
İyi Günler Dileriz.

Efe Bey Sponsorluk Devam Ediyorsa, Konuşabilirmiyiz Veya Şartlarınızı Söleyebilirmisiniz.

Efe Bey Sponsorluk Devam Ediyorsa, Konuşabilirmiyiz Veya Şartlarınızı Söleyebilirmisiniz.

Merhaba,

[email protected] 'e ayrıntılı proje bilgilerinizi, beklentilerinizi vb. atar iseniz değerlendirmeye alınır. Kesin onaylanacak diye bir kaide yok. Bildiğiniz gibi herkese sponsor olamayız. Ancak değerlendirme sonucunda sponsorluk alma şansınız olabilir.

İlginize teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Maalesef Kodzer benim sponsorum :)

Yorumunuz için teşekkür ederiz :) Kapasitemiz yüksek Allah'a şükür. Sadece 1 kişiye değil projesi ve emeği güzel olan kişilere de sponsor olabiliriz.

Merhaba,

[email protected] 'e ayrıntılı proje bilgilerinizi, beklentilerinizi vb. atar iseniz değerlendirmeye alınır. Kesin onaylanacak diye bir kaide yok. Bildiğiniz gibi herkese sponsor olamayız. Ancak değerlendirme sonucunda sponsorluk alma şansınız olabilir.

İlginize teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Yorumunuz için teşekkür ederiz :) Kapasitemiz yüksek Allah'a şükür. Sadece 1 kişiye değil projesi ve emeği güzel olan kişilere de sponsor olabiliriz.
:) o halde bunu forumda bildirim olarak geçerseniz daha güzel olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl