Kodzer.games Aktif ! +50 Oyun | 6 Lokasyon | TS3 Hediye!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KODZER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 23.026
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir hosting'e benziyor. İnş bir aksilik çikmaza sunucu alacağim bol kazançlar.
cooltext223880043393672.png

Başarılı bir şirket, fakat zamanla daha iyi yerlere gelmeniz dileğyile.

Kendilerini deneme fırsatım olmadı, örnek sunucularına giriş yapmadım. Sunucu & Hat performanslarını bilmiyorum
Ancak göz var nizam var... Günümüzden Engin beyden 32gb e3-1270 alan herkes hosting firmasıyım diye geçiniyor.
Paylaşılan resimlerde gerçekten kurumsal ciddiyetlerinizi ortaya koymuşsunuz. İşinizde başarılar dilerim
Bol kazançlar..

Değerli ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

Amacımız en güzel şekilde arkadaşlara yardımcı olmak. Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği ve bizim de sürekli tekrarladığımız gibi Millete efendilik yoktur, hizmet vardır.

İyi günler, iyi forumlar.[DOUBLEPOST=1483299205,1483298757][/DOUBLEPOST]
Güzel bir hosting'e benziyor. İnş bir aksilik çikmaza sunucu alacağim bol kazançlar.Ekli dosyayı görüntüle 6645
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Minecraft sunucu satın almak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İyi Akşamlar.

Başarılı bir şirket, fakat zamanla daha iyi yerlere gelmeniz dileğyile.
Teşekkür ederiz.[DOUBLEPOST=1483878387][/DOUBLEPOST]Satışlarımız Devam Etmektedir.
Vergi Levhası Başvurusu Yapılmıştır En Kısa Zamanda Konuya Vergi Bilgilerimiz Eklenecektir.[DOUBLEPOST=1484009612][/DOUBLEPOST]
KODZER ÜCRETSİZ SUNUCU KAMPANYASI
Kodzer olarak sizlere bizi test etmeniz için ücretsiz sunucu vermeye karar verdik. Kampanya stoklarla sınırlıdır (30). Minecraft sunucularımızı test etmek isteyenler sitemizde hesap oluşturarak sipariş verirlerse OTOMATİK olarak sunucuları 3 saniye içerisinde açılacaktır.
Ücretsiz Sunucu Özellikleri
10 Slot
Web Yönetim Paneli
FTP Erişimi
256MB Ram
1Gbit Port
Subdomain adresi (*.kodzer.net)
*Kampanyalı Üründür Promosyon Kodu İle Satın Alıma Açıktır.
*Stoklarla Sınırlıdır (30)

PROMOSYON KODU
GPQ6CS2R2D

Nasıl Alınır ?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
3TL yazacaktır alt tarafta Promosyon Kodunuz Bölümüne bizim verdiğimiz (GPQ6CS2R2D) Promosyon kodunu Yapıştırın Promosyon Uygula Butonuna basın ürün otomatik olarak 0TL olacaktır ÖDEME butonuna basın ödeme yöntemi önemli değil istediğinizi seçip sipariş butonuna basın işlem tamam. Hizmetlerim bölümüne girerek sunucu panelinize ve sunucu özelliklerinize erişebilirsiniz.

Tc Kimliği Neden İstiyoruz ?
Kişiye özel fatura kesmemiz gerektiği için sizlerden Tc Kimlik No'nuzu istiyoruz. Bunun yanında yasalar gereği ip ve bilgiler kayıt altında tutulmaktadır. Bu bilgiler yasal belgeler ile tarafımıza başvurulmadığı sürece 3. şahıslar ile paylaşılmamaktadır.(Bu konuda içiniz rahat olabilir.) Bilgileriniz SSL sertifikası ile şifrelenerek sunucularımızda saklanır. Sorgulama api ile
üzerinden yapılır. Bilgilerinizin paylaşılmayacağına dair >>

Keyifli Oyunlar :)
KODZER

24.01.2017 Stoklar Tükenmiştir.
[DOUBLEPOST=1484694488][/DOUBLEPOST]Stoklar günceldir. Konu tasarımı yapılmaktadır ve en yakın zamanda güncellenecektir. Herkese iyi haftalar, iyi oyunlar dileriz.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar Öncelik'le Kodzer Bilişim Üzerinden Minecraft Sunucusu Aldım Ve Gayet Temiz + Perfomanslı Şekilde Çalışıyor Ve Fiyatlar 'da Oldukça Uygun.
Bilişimi Tavisye Ediyorum İyi Günler.
İyi Forumlar.
İmza:
AlpSLTN..

Merhaba Arkadaşlar Öncelik'le Kodzer Bilişim Üzerinden Minecraft Sunucusu Aldım Ve Gayet Temiz + Perfomanslı Şekilde Çalışıyor Ve Fiyatlar 'da Oldukça Uygun.
Bilişimi Tavisye Ediyorum İyi Günler.
İyi Forumlar.
İmza:
AlpSLTN..
Teşekkür ederiz.

Kaliteliye benziyorsunuz. Bu kadar kişi yanılmaz. Yakında ben de deneyeceğim. Bol kazançlar, iyi günler dilerim...

vds fiyatları pahalı

vds fiyatları pahalı

Merhaba,

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyoruz. Fiyatların sebebini daha önceden belirtmiştik. Kullandığımız işlemci modelleri x5650 ve x5670'tir. Gidipte aldığınız 4-8 gb gibi sunuculara herkes gibi 1core tanımlamıyoruz. İşlemci kullanımı olarak yüksek değerlere çıkabiliyorsunuz. Bunun yanında SSD olarak piyasadaki her firma gibi Sandisk Ulta II değil Samsung SSD 850 pro serisi kullanıyoruz. Fiyatlarına bakarsanız aradaki farkı anlayacaksınız. İsteyenlere SAS disk veriyoruz ve fiyatta indirim yapıyoruz zaten. Yeni temaya geçtiğimiz zaman orada ayrıntılı olarak seçim yapıp fiyatı kendinize göre belirleyebileceksiniz.

İyi akşamlar.

Merhaba,

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyoruz. Fiyatların sebebini daha önceden belirtmiştik. Kullandığımız işlemci modelleri x5650 ve x5670'tir. Gidipte aldığınız 4-8 gb gibi sunuculara herkes gibi 1core tanımlamıyoruz. İşlemci kullanımı olarak yüksek değerlere çıkabiliyorsunuz. Bunun yanında SSD olarak piyasadaki her firma gibi Sandisk Ulta II değil Samsung SSD 850 pro serisi kullanıyoruz. Fiyatlarına bakarsanız aradaki farkı anlayacaksınız. İsteyenlere SAS disk veriyoruz ve fiyatta indirim yapıyoruz zaten. Yeni temaya geçtiğimiz için orada ayrıntılı olarak seçim yapıp fiyatı kendinize göre belirleyebileceksiniz.

İyi akşamlar.
detaylı bilgi için teşekkür ederim iyi çalışmalar :)

Metin2 Sunucularının fiyatları biraz yüksek geldi çünkü ben 10 GB aylık 80 TL ödüyorum ama reseller hoşuma gitti kapınızı bi çalarım yakında.

Metin2 Sunucularının fiyatları biraz yüksek geldi çünkü ben 10 GB aylık 80 TL ödüyorum ama reseller hoşuma gitti kapınızı bi çalarım yakında.
Öncelikle merhabalar,

Örnek vermek gerekirse 1600 MHZ Ddr3 ile 1800 Mhz bir ramin yapabildiği işlem kapasitesi aynı değildir. Aldığınız sunucuda bulunacak işlemcinin e5620-x3430 olması ile performans odaklı X5650-X5670 olması da size aynı performansı vermez. Piyasada kullanılan SSD lerin %90nını araştırırsanız Samsung Ultra II olduğunu göreceksiniz. Biz bu SSD leri personelimize ait bilgisayarlarda kullanıyoruz. Samsungun tamamen sunucular için üretmiş olduğu SSD 850 PRO serisi 10 yıl 7/24 garantili çalışma verdiği tek disk modelidir. Fiyatlarına bakarsanız Ultra II 256gb 240 TL iken 256 GB bir SSD 850 Pro'nun fiyatı 500-600 TL nin altına düşmez. Sanırım yeterince ayrıntılı ve karşılaştırmalı bir bilgilendirme sağladık. Buradan ulaşacağınız sonuçla aldığınız 10gb 80 TL bir sunucu ile 10gb 150 TL ye aldığınız bir sunucu ile aynı performansı almazsınız :) Belki de x3430 size adanmış 1 veya 2 core işlemci ile 10gb ram verilecek ve sizin kullanımınız %60-70 lerin altına düşmeyecekken X serisi (5650-5670) bir işlemci ve yanında yüksek Mhz ram ile alacağınız sunucuda bu değerler %25-30 ları geçmeyecektir. Tabii bir de hat kalitesi ve trafik limitini hesaba katarsanız sebebini rahatça görebilirsiniz.

Ki bunların yanında metin2 için kullanılan fileslerden tutunda hile koruma sistemlerine kadar fiyatı etkileyecek birçok kalem mevcuttur. Bu açıklama size binaen tüm aklında soru işareti oluşacak müşterilerimize yapılmıştır.

> Reseller dahil her konuda, istediğiniz zaman, 7/24 sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

İyi günler diliyoruz.

Son düzenleme:
Öncelikle merhabalar,

Örnek vermek gerekirse 1600 MHZ Ddr3 ile 1800 Mhz bir ramin yapabildiği işlem kapasitesi aynı değildir. Aldığınız sunucuda bulunacak işlemcinin e5620-x3430 olması ile performans odaklı X5650-X5670 olması da size aynı performansı vermez. Piyasada kullanılan SSD lerin %90nını araştırırsanız Samsung Ultra II olduğunu göreceksiniz. Biz bu SSD leri personelimize ait bilgisayarlarda kullanıyoruz. Samsungun tamamen sunucular için üretmiş olduğu SSD 850 PRO serisi 10 yıl 7/24 garantili çalışma verdiği tek disk modelidir. Fiyatlarına bakarsanız Ultra II 256gb 240 TL iken 256 GB bir SSD 850 Pro'nun fiyatı 500-600 TL nin altına düşmez. Sanırım yeterince ayrıntılı ve karşılaştırmalı bir bilgilendirme sağladık. Buradan ulaşacağınız sonuçla aldığınız 10gb 80 TL bir sunucu ile 10gb 150 TL ye aldığınız bir sunucu ile aynı performansı almazsınız :) Belki de x3430 size adanmış 1 veya 2 core işlemci ile 10gb ram verilecek ve sizin kullanımınız %60-70 lerin altına düşmeyecekken X serisi (5650-5670) bir işlemci ve yanında yüksek Mhz ram ile alacağınız sunucuda bu değerler %25-30 ları geçmeyecektir. Tabii bir de hat kalitesi ve trafik limitini hesaba katarsanız sebebini rahatça görebilirsiniz.

Ki bunların yanında metin2 için kullanılan fileslerden tutunda hile koruma sistemlerine kadar fiyatı etkileyecek birçok kalem mevcuttur. Bu açıklama size binaen tüm aklında soru işareti oluşacak müşterilerimize yapılmıştır.

> Reseller dahil her konuda, istediğiniz zaman, 7/24 sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

İyi günler diliyoruz.

Bayağa açıklayıcı oldu benim 10 GB
İntel x5670 İşlemci
10 GB Ram
50 GB SSD veya 100 GB Sata3 Disk
Limitsiz Trafik
Sizinkinin hız ve diğer özellikler daha iyi gibi şimdi şurada sorun var ilk günden +100 online ile açtın site trafik yetmiyor 50 TL diyorlar sınırsıza :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl