Kodlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheBlood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheBlood

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
YOK

Discord:

YOK

Arkadaşlar Aranızda Java Programlama Dili V.b Çeşitli Yazılım Dillerini Bilen İnsanlar Var Bunları Biliyorum Bu Konuyu Bir Öneri Olarak Size Söylemek İstiyorum

Bağzılarınız Başkalarının da Yazılımcı Olup Çeşitli İşler Yapmasını İstiyor Ama Bir Türlü Kendi Düşüncelerinizi, Bilgilerinizi Karşıdaki Kişiye Aktaramıyorsunuz
Benim de Size Söylemek İstediğim Önermek İstediğim
Mesela Örnek Java Da Ki Bir Komutu

Örn:

Java: Programlama Dili - Geçerliliği - Nerelerde Kullanılabilir Ve İçindeki Kodların Anlamlarını Satır Satır Yazarak Karşıdaki Kişiye Bir Not Defterine Geçirerek Rahat Bir Şekilde Anlatabileceğinizi Düşünüyorum Demek İstediğim Java'ın İçindeki Kaynak Kodlarını Bir Not Defterine Geçirip Karşıdaki Kişiye Atarsanız İşini Kolaylaştıracağını Ve Öğreneceğinden Bahsediyorum 1 Kaynak Kodunun Nerelerde Kullanılacağı Ve Bu Kaynak Kodunun Ne Gibi Durumlarda Kullanılacağı Gibi.
Anlatamadıysam Kusura Bakmayın.

İyi Forumlar

hiç bir yararı olmaz karşısında ki insana, kopyala/yapıştır yeteneği gelişmesi hariç.

Yararı Olup Olmadığını Denemeden Öğrenemeyiz

yabancı sitelerde senin dediginin aynısı var öğrenmek isteyen kişinin tek yapması açıp hepsini not defterine hepsini geçirmesi günde 1 kerede okuyunca (ben şahsen javascript i böyle ögrendim)

işlevsel olabilir fakat bununla uğraşan olur mu bilmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl