Kodlama Öğrenim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FistikKurdu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba öncelikle kendimi tanıtıyım.Ben Cemil Canbaz.Yaklaşık 1,2 Aydır skript üstünde çalışıyorum.
Bana 1 ay içinde güzelce bilgiler öğretecek Mükemmel Bir Skripter arıyorum.
En fazla verebilecegim fiyat 15-30tl arası verebilirim
Ben iyiyim fakat mükemmel istiyorum.
2 3 ay skript öğrenmek istiyorum.
Uygulamalı anlatmalı yaparsanız sevinirim.
3 ay için 50-60tl arası verebilirim.

Son düzenleme:
Dostum sana benden tavsiye skript kodlamayı öğrenmek yerine hazır bütçende varken git udemy.com dan java kursu al. Azıcık ileriye yatırım yapın :D

fury bunun bana ne gibi yararı olabilir.

fury bunun bana ne gibi yararı olabilir.
Java sana her türlü konuda yararı olur dostum. Tek mc değil. Mc de skriptle yapamayacağın veya skriptle yaptığında laga yol açan şeyleri java ile daha güzel ve kullanışlı hale getirebilirsin. O yüzden her zaman plugini varsa skriptini kullanmayın derim.

Java sana her türlü konuda yararı olur dostum. Tek mc değil. Mc de skriptle yapamayacağın veya skriptle yaptığında laga yol açan şeyleri java ile daha güzel ve kullanışlı hale getirebilirsin. O yüzden her zaman plugini varsa skriptini kullanmayın derim.
Dramera haklı çünkü skripti yaptığınızda hata çıkıyor yok komut yok skript plugin kullanmanızı tavsiye ederim.

Dostum ücretli öğretmenler de, Youtube'daki videolardan öğrendiler.

Dostum ücretli öğretmenler de, Youtube'daki videolardan öğrendiler.
Okulunu okuyup internet üzerinde eğitim veren hocalarda var. Okuldaki biligsayar hocalarınıza danışın onlar yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl