Çözüldü Kodladığım Spawner Skriptinde Desteğe İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ColKaplani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 884
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ColKaplani

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
9
Hepinize Merhabalar Arkadaşlar Kendi Sunucuma Özel Level Sistemli Spawner Skripti Yapıyordum Seviye Yükseltmeye Bastığımda Spawneraa Ait Her Variable Siliniyor Fakat Spawnlamasını Yapan Variable Silinmiyor Şimdi Pluginini Kullan Diyeceksiniz Kendi Sunucuma Özgü Bi Spawner Kullanmak İstedim Birde Kodun Hepsini Paylaşamıyorum Malesef

Silme Kodu
Kod:
            remove arg-7 from {demirsp.1::*}
            delete {demirsp.1::%arg-7%}
            delete {demirsp.1.%arg-7%.sahip}
            delete {demirsp.1.%arg-7%.%arg-player%}
            execute console command "setblock %arg-1% %arg-2% %arg-3% air"
            delete holo object "%arg-7%"

Hepinize Merhabalar Arkadaşlar Kendi Sunucuma Özel Level Sistemli Spawner Skripti Yapıyordum Seviye Yükseltmeye Bastığımda Spawneraa Ait Her Variable Siliniyor Fakat Spawnlamasını Yapan Variable Silinmiyor Şimdi Pluginini Kullan Diyeceksiniz Kendi Sunucuma Özgü Bi Spawner Kullanmak İstedim Birde Kodun Hepsini Paylaşamıyorum Malesef

Silme Kodu
Kod:
            remove arg-7 from {demirsp.1::*}
            delete {demirsp.1::%arg-7%}
            delete {demirsp.1.%arg-7%.sahip}
            delete {demirsp.1.%arg-7%.%arg-player%}
            execute console command "setblock %arg-1% %arg-2% %arg-3% air"
            delete holo object "%arg-7%"
hatayı kod şeklinde atarsan yardımcı oluruz. birde %arg-player% yerine direk player i yazdığın argumentin sayısını yazmayı dene.

hatayı kod şeklinde atarsan yardımcı oluruz. birde %arg-player% yerine direk player i yazdığın argumentin sayısını yazmayı dene.
Skriptte Hata Yok Zaten Sorun Var Sorunumda Demir Spawnlayan Variableyi Silmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl