ejdey
on command "vipbilgi":
trigger:
execute player command "dm open <menuismi>"
xOrcun

_thread
bu onu görünür kılmaz ve event'lar zaten birer tetikleyicidir; trigger kullanımı onun hata vermesine sebep olur. bu var sayılan bir komut üzerinde işe yarar, adı üstüne "on command "cmd" "Skript ile görünür kılabilirsiniz.
JavaScript:on command "vipbilgi": trigger: execute player command "dm open <menuismi>"
command vipbilgi: #skript bu komutu register'layacak ve /[tab] basınca görünmesini sağlayacak.
trigger:
execute player command "vipbilgi"
#veya panel üzerinden menünün oyuncuya açılmasını sağlayabilirsiniz:
#execute console command "dm open * %player%" #dm komutlarını bilmiyorum ama sanırım var...
son satırada # var çalışırmıki öyle.Kod:command vipbilgi: #skript bu komutu register'layacak ve /[tab] basınca görünmesini sağlayacak. trigger: execute player command "vipbilgi" #veya panel üzerinden menünün oyuncuya açılmasını sağlayabilirsiniz: #execute console command "dm open * %player%" #dm komutlarını bilmiyorum ama sanırım var...

_thread
yorum satırı o jinım, örnek olarak ekledim sadece... isteğe bağlı, silersen çalışırson satırada # var çalışırmıki öyle.

Eyw.yorum satırı o jinım, örnek olarak ekledim sadece... isteğe bağlı, silersen çalışır![]()
/vipbilgi yazınca kod çıkmasını ıstıyorum ama çıkmıyor nasıl yaparım PL-HİDE Pluginden ayarladım olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 257341
register_command: true
menus:
example_menu:
command: example
register_command: true
item1:
slot: 0
material: DIAMOND
display_name: "&aBir Örnek Eşya"
Crotex
Bunu skript e eklıyecegım demı ama 15 tane fılen menu var onu kopyala yapıstır yaparak yapıcagım?menus: example_menu: command: example register_command: true item1: slot: 0 material: DIAMOND display_name: "&aBir Örnek Eşya"
DeluxeMenudeki menulerinizin config dosyasına örnekdeki gibi kopyala yapıştır yapın.Bunu skript e eklıyecegım demı ama 15 tane fılen menu var onu kopyala yapıstır yaparak yapıcagım?
Arkadaş vermiş bunu dene istersen ama çalışmaması imkansız onun çünkü deluxemenu özelligi o.bu onu görünür kılmaz ve event'lar zaten birer tetikleyicidir; trigger kullanımı onun hata vermesine sebep olur. bu var sayılan bir komut üzerinde işe yarar, adı üstüne "on command "cmd" "
boş bir komut yapabilirsiniz:
Kod:command vipbilgi: #skript bu komutu register'layacak ve /[tab] basınca görünmesini sağlayacak. trigger: execute player command "vipbilgi" #veya panel üzerinden menünün oyuncuya açılmasını sağlayabilirsiniz: #execute console command "dm open * %player%" #dm komutlarını bilmiyorum ama sanırım var...
iyi forumlar <3
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!