Kod uzunluk sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilektugrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 891

bilektugrul

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
241
Minecraft
bilektugrul

Discord:

bilektugrul

Skript'in bugumudur,ram yetersizliğimidir bilmiyorum ancak kod yana doğru ne kadar uzarsa sk reload atarken sunucuyu o kadar hızlı çökertiyor.

Kod:
if player has diamond boots or diamond or diamond chestplate or diamond leggings or diamond helmet:

Bu kodu ne kadar uzatırsam çökme ihtimalı o kadar büyüyor.Kit belirleme skriptini yazamıyorum bunun yüzünden,çözümü nedir?

Not:Bu şekilde olmasada bundan daha zor ve büyük skriptler var sunucumda,ancak onlarla çökmüyor.

Skript'in bugumudur,ram yetersizliğimidir bilmiyorum ancak kod yana doğru ne kadar uzarsa sk reload atarken sunucuyu o kadar hızlı çökertiyor.

Kod:
if player has diamond boots or diamond or diamond chestplate or diamond leggings or diamond helmet:

Bu kodu ne kadar uzatırsam çökme ihtimalı o kadar büyüyor.Kit belirleme skriptini yazamıyorum bunun yüzünden,çözümü nedir?

Not:Bu şekilde olmasada bundan daha zor ve büyük skriptler var sunucumda,ancak onlarla çökmüyor.
Kod:
f player has diamond boots or diamond or diamond chestplate or diamond leggings or diamond helmet:
yerine
Kod:
if loop-player is wearing any diamond armor:
Bunu Kullanın HerHangi Bir Elmas Set parçası Giyerse ...... olmuş oluyor

envanterinde tuttukları ne olucak :D

Konuda bahsettiğim gibi ne türlü olursa olsun reloadı zorluyor.Çok zorlandığında ise sunucu çöküyor.
Ram miktarı 4 gb.w

Konuda bahsettiğim gibi ne türlü olursa olsun reloadı zorluyor.Çok zorlandığında ise sunucu çöküyor.
Ram miktarı 4 gb.w
Verdiğim Veya Senin Bana Verdiğin Satırla Alakası Yok Bu Çökmenin Benim Serverin Ram 1 gb ama çömüyor demekki başka skriptlerde veya kullandığınız pluginlerde sorunlar olabilir

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl