KLjavadev | Tekrar Geliyo ! |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Auviect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.376
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Auviect

Birisi mi Spawnlandı?
Yasaklandı
Elmaslar
0
Merhaba , Ben KLjavadev
Uzun bir süre önce tartışıldıgım konulardan uzaklaştırılmıştım , Şimdi ise size yaptıgım bu zamana kadar y
apmış -
Oldugum Map & Plugin paketlerini sizlere sunmaya sabırsızlanıyorum.

Öncelikle bundan eski zamanımdaki yaşadıklarımdan hepinizden Özür diliyorum
Üstüme atılan yalanlardan dolayı ama artık bunlarla degilde önümüze bakıcagımız zamanlara bakalım.

Çok az bir süre içerisinde sizi Doya doya sunucunuzu acıcak paketler ve maplarla baş başa bırakıcagım
Sorunsuz Atıp sunucu açıcak duruma getiricegim. Size SÖZ veriyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

@KansızKurt bir insan hiç mi değişmez hala iftira diyor :))

Foruma hoşgeldin.

Hoşgeldin Foruma...

Hoşgelin KLJAVADEV ABİ : ))) BEN MURAT

Merhaba , Ben KLjavadev
Uzun bir süre önce tartışıldıgım konulardan uzaklaştırılmıştım , Şimdi ise size yaptıgım bu zamana kadar y
apmış -
Oldugum Map & Plugin paketlerini sizlere sunmaya sabırsızlanıyorum.

Öncelikle bundan eski zamanımdaki yaşadıklarımdan hepinizden Özür diliyorum
Üstüme atılan yalanlardan dolayı ama artık bunlarla degilde önümüze bakıcagımız zamanlara bakalım.

Çok az bir süre içerisinde sizi Doya doya sunucunuzu acıcak paketler ve maplarla baş başa bırakıcagım
Sorunsuz Atıp sunucu açıcak duruma getiricegim. Size SÖZ veriyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tamam. Madem iftira atıldı, paylaştığın paketler tertemiz %100 el emeği göz nuru 0'dan paketlerdi. İnsan hiç değilse en ufak bir mutasyon, değişim yaşar. Ama sende bunları göremiyorum. Eğer ciddi ve önemli kişilerin gözüne girmek istiyorsan -Bence sadece saf insalar için- ilk önceliğin şu saçma imlanı düzeltmen olmalı. Herhangi bir noktalama işareti koyduysan boşluk bırakmamalısın. Virgülden sonra büyük harfle; noktadan sonra büyük harfle başlamamalısın.

Son düzenleme:
Tamam. Madem iftira atıldı, paylaştığın paketler tertemiz %100 el emeği göz nuru 0'dan paketlerdi. İnsan hiç değilse en ufak bir mutasyon, değişim yaşar. Ama sende bunları göremiyorum. Eğer ciddi ve önemli kişilerin gözüne girmek istiyorsan -Bence sadece saf insalar için- ilk önceliğin şu saçma imlanı düzeltmen olmalı. Herhangi bir noktalam işareti koyduysan boşluk bırakmamalısın. Virgülden sonra büyük harfle; noktadan sonra büyük harfle başlamamalısın.
:) yazdığın adama bak adam üşenmeyip skype web den öğeyi denetle ile yazışmaları kafasına göre editlemiş :)))) @Ercan Erdem Kulağın çınlasın

Hoşgeldiniz hocam başarılar dilerim :)​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl