Çözüldü Klipteki gibi rakibe vurduğunda rakibin sarıya, kırmızıya veya başka renge dönmesi (Texture ile.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RaR3*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 366
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R

RaR3*

Ziyaretçi
Nasıl buradaki gibi adama vurunca yeşil yapacağım wallibear'ın textureleri var. Yardımlarınızı bekliyorum bu bir ayar mı yoksa ne yapmalıyım ?????
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Texture paketini ayarladım. 2 Farklı texture paketi kullanıyor bu abimiz. İkisinide indirdim ikisinide tek tek denedim fakat olmadı. Ne yapmalıyım ? Bir ayarı mı var bunun ben ikisinide denediğim zaman olmuyor, ayrı ayrı denediğim zamanda olmuyor.

2 Texture paketi var ve ikisinide teker teker denedim. Olmadı maalesef ne yapacağım bir ayarı mı var bunun video ayarları buyrun linklerini koyayım texture paketlerin deneyin isterseniz ben texture paketlerini denediğimde bende olmadı belki sizde olur yardımcı olabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl