Klavye sesi

Bilmeadimiasd

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
14
Nereye yazıcağımı bulamadım burası en mantıklı yer olarak geldi buraya yazıyım dedim. Arkadaşlar klavye sesim çok fazla sabahları sıkıntı olmuyor ama akşamları çok sıkıntı oluyor. ne yapmam gerekli?

Klavyen mekanik mi? Eğer ki mekanik ise yapılıcak pek bir şey yok o ses eve dağılıcak arkadaş.

Tuşlara saldırmak yerine yavaşça dokunabilirsin emin ol ses seviyen yarı yarıya düşecektir.

Mekanik kullanıyorsan kullandığın tuşların "swichlerini değiştirebilirsiniz.

- Mavi swich - En çok ses çıkarandır.
- Red - Orta seviye ses çıkarır.
- Green - Orta seviye ses çıkarır.

- Black -kullanmadım fakat video'larına göz atabilirsin.

Eğer gerçekten akşamları rahatsız edecek derecede ses çıkarıyorsa odanın kapısını kapatmaktan başka bir seçeneğinin olmadığını görüyorum ?

Klavye atamiyacağına göre YigitReis katılıyorum

Şimdi sana odanın kapısına ses yalıtımı yaptırabilirsin diyemem. Bende xCharis gibi Yiğit e katılıyorum :D

Klavyen mekanik mi? Eğer ki mekanik ise yapılıcak pek bir şey yok o ses eve dağılıcak arkadaş.
mekanik değil

Tuşlara saldırmak yerine yavaşça dokunabilirsin emin ol ses seviyen yarı yarıya düşecektir.
yavaşça dokunsam bile klavye öyle bi klavye ki tuşlar içeri geçerken sürtünme sesi çıkartıyor. akşamları olabildiğince abanmamaya çalışıyorum

Mekanik kullanıyorsan kullandığın tuşların "swichlerini değiştirebilirsiniz.

- Mavi swich - En çok ses çıkarandır.
- Red - Orta seviye ses çıkarır.
- Green - Orta seviye ses çıkarır.

- Black -kullanmadım fakat video'larına göz atabilirsin.
dediğim gibi mekanik değil

Eğer gerçekten akşamları rahatsız edecek derecede ses çıkarıyorsa odanın kapısını kapatmaktan başka bir seçeneğinin olmadığını görüyorum ?
kapıyı kapamak mantıklı ama sabahları belkide dışarıya bile çıkıyordur oyun oynarken :D

Klavyem Prero MyKeyboard k2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl