klavye önerilerinizi bekliyorum ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weboyuncusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 511
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

weboyuncusu

Birisi mi Spawnlandı?
Yasaklandı
Elmaslar
0
Klavyem baya eskidi ve artık tepkimeleri zayıfladı yeni bir kalvye almak istiyorum ama oyun oynadığım için mekanik tepkimesi vs önemli bu açıdan önerilerinizi alırım ?

apex3-apex5 o kadar param yok diyorsanda (apex3 tkl)

Klavyem baya eskidi ve artık tepkimeleri zayıfladı yeni bir kalvye almak istiyorum ama oyun oynadığım için mekanik tepkimesi vs önemli bu açıdan önerilerinizi alırım ?
kanka bütçen ne kadar , bütçeyi o kadar sorun yapmıyorsan sana önerim excalibur gk21 olabilir ben kendim kullanıyorum memnunum uzun süredir kullanıyorum ve deformasyon falan olmadı.

Merhabalar 1 ay öncesine kadar hepsi burada da msi gk50 versiyonunu aldım klavye + mouse ile fiyatı indirim de olduğu için hiç kaçırmadan almak istedim linki buraya bırakıyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkinden inceleyebilirsiniz.

Konfulon V5 Sipariş ettim 2 gün önce 320₺ ye felan aldım şuan 450 civarında mekanik rainbow güzel uygun fiyatlı bir klavye dilersen alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl