Çözüldü Klasör Dosya oluşturma skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 478541

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Bir Skript'e ihtiyacım var Skript'te sunucu açıldığında eğer belirli bir yerde klasör ve klasörün içinde dosya yoksa oluşturmasını istiyorum. Bir de o dosyanın içerisine belirli bir komut ile belirli bir satıra komut ile ne yazıldıysa yazılan şeyin o satıra yazılmasını istiyorum. Son olarak komut ile hangi satırı istiyorsak o satırdaki şeyin sohbette yazmasını istiyorum.

Anlamadım biraz daha, açıklarmısınız ?

Sanırım kullanılan belirli bir komutun loglara aktarılmasını ve bunun sohbette gözükmesini istiyorsunuz. Ek olarak dosyada belirli satıra yazılmasını istiyorsunuz, bu mümkün mü bilmiyorum fakat diğerlerini forumu biraz incelerseniz bulabilirsiniz.

Sanırım kullanılan belirli bir komutun loglara aktarılmasını ve bunun sohbette gözükmesini istiyorsunuz. Ek olarak dosyada belirli satıra yazılmasını istiyorsunuz, bu mümkün mü bilmiyorum fakat diğerlerini forumu biraz incelerseniz bulabilirsiniz.
Anlamadım biraz daha, açıklarmısınız ?
Örnekli şekilde anlatayım:

Şimdi sunucu açıldığında plugins klasörünün içine "SkriptFiles" adında bir klasör oluşturulacak ve içine "Factories" adında bir klasör daha oluşturulacak ve onunda içine "locations.yml" isminde bir dosya oluşturulacak. Ondan sonra "/lcreate <variable>" yazınca olduğumuz koordinatı alacak ve "locations.yml" içine "<variable>" yazılacak ve :'nin önünde oyuncunun komutu yazdığı koordinatı yazacak.

-------------------------------

Örnek:

Kod:
/lcreate deneme

.yml içindeki:
"deneme: -335, 23, 291"

Bir de "/lread <variable>" yazdığımızda o "<variable>" olarak ne yazdıysak oyuncuya mesaj olarak gönderilmesini istiyorum.

Örnek:

.yml içindeki:
"deneme: -335, 23, 291"

Kod:
/lread deneme

Oyuncuya gidecek mesaj:
"Oyuncunun kaydettiği koordinat: -335, 23, 291"

Umarım anlatabilmişimdir. Aslında 10 satırlık kod bu ama benim yazdığım kod skript sürümümde olmuyor. Belkide bu skript sürümüne göre farklı kodlar gerekiyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl