Klasik Skyblock Sunucuları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Proomp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.033
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Proomp

Ziyaretçi
Merhaba,

Biliyorsunuz ki sunucu kurmak günümüzde çok basit bir hale geldi. Düşük bütçeyle bilgisi olmayan, 1 eklenti wikisi okuyamayan herkes sunucu kurabiliyor. Arkadaşlar ne olacak bu piyasanın hali? Haftada birkaç kez aynı sunucular açılıp, kapatılıyor.

Umarım Keyubu iyi para kazanıyordur. Forumdaki küçük banner reklamlarının hepsi ve açılıp kapatılan tüm sunucular Keyubu'da barınan sunucular.

Ayrıca 1 günlüğüne sunucu açan kitlenin neredeyse tamamı çocuk, bu iş için +18 yaş ve vergi ödemek gerekiyor. Bir de dolandırıcılar için çocuklar çok kolay yem oluyorlar (cidden çok kolay).

Açılan yeni sunucuların konu tasarımlarında bahsettikleri sistemler tüm sunucularda mevcut.

Çok üzüldüğüm durum ise gerçekten işini hakkıyla yapıp oyuncusu az olan sunuculardır.

Klasik skyblock sunucuları, küçük çocuklar ve Keyubu'nun sağladığı çok avantajlı paketler konusunda fikriniz nedir?

Merhaba,

Benim her zaman dediğim gibi! Türkiye'deki tüm Minecraft sunucuları Türkiye'nin en iyi sunucusu(!)

Dediğin gibi vergisiz şekilde ödeme almak suç sayılıyor kimse bu durumdan şikayetçi olmadığı için herkes çok şanslı ancak bu mecrada kazanılan para devletimizin kulağına giderse... İşte o zaman her şey çok daha zor olacak.
Bence artık sunucusunda özel Client/Launcher olmayan, vergi ödemeyen ve tescili olmayan markalaşmamış sunucusu olan sunucu sahipleri "ben çok iyi sunucu yapıyorum" diye dolaşmamalı.

- Senin yaptığını herkes yapabiliyor dostum kimseden bir farkın yok anla bunu!
Cevabını almalılar.

Merhaba,

Benim her zaman dediğim gibi! Türkiye'deki tüm Minecraft sunucuları Türkiye'nin en iyi sunucusu(!)

Dediğin gibi vergisiz şekilde ödeme almak suç sayılıyor kimse bu durumdan şikayetçi olmadığı için herkes çok şanslı ancak bu mecrada kazanılan para devletimizin kulağına giderse... İşte o zaman her şey çok daha zor olacak.
Bence artık sunucusunda özel Client/Launcher olmayan, vergi ödemeyen ve tescili olmayan markalaşmamış sunucusu olan sunucu sahipleri "ben çok iyi sunucu yapıyorum" diye dolaşmamalı.

- Senin yaptığını herkes yapabiliyor dostum kimseden bir farkın yok anla bunu!
Cevabını almalılar.
Launcher/Client'i yok veya sunucu için şirket açmamış ancak sunucusuna gerçekten emek vermiş ve güzel sunucu ortaya çıkarmış kurucular gördüm.

Launcher/Client'i yok veya sunucu için şirket açmamış ancak sunucusuna gerçekten emek vermiş ve güzel sunucu ortaya çıkarmış kurucular gördüm.
Gönder gelsin kanks, aynısını yapıyım.

Tamam benim canım!

Klasik sidik yarıştırma illeti.

Cidden çok önemli bir konu. Hatta tüm sunucu eleştirilerimde belirtiyorum. Arkadaşlar eğer ki sunucunuz çok güzel ise çok emek verilmiş ise bize hissettirmeli. Herkes sunucusuna emek verir ya da vermez benim umurumda bile değil. Bana emeğin karşılığı lazım. Düşünsenize Dünya'da herkes aynı kıyafeti giyiyor, aynı hareketi yapıyor, aynı yüze sahip olmak istiyor. Bu Dünya'da en çok dikkat çeken kişiler hep farklılıklar ile büyümüşler olurdu.

Skyblock güzel bir oyun türü, lütfen gelişmek isteyen, farklılıklar yaratan sunucuların önünü klasik sistemlerle kesmeyin. Hani klasik kalacak iseniz direkt olarak skyblock alemine katılmayın, gelişin ve öyle katılın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl