Çözüldü klan tagı gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yetelii

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
YeteLi
merhaba, sohbette gözükmesi gereken Klan tagları Gözükmüyor nası bu sorunu çözebilirim yardımcı olurmusunuz lütfen çok uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım 2 haftadır bunla uğraşıyorum birde yapılacakları adım adım yazarsanız
atmamıo istediğiniz bir config varmı?
kullandığım pluginler
Essentials, LPC, LuckPerm, ChatFormat, NameTagEdit, DiscordSRV, TitleManager,

DiscordSRV nedense bir sebepden dolayı düzgün çalışamıyor yani discorddan yazılanlar oyuna gidiyor ama oyundakiler discorda gitmiyor anlamadım

Ekli dosyalar

• 1681514379750.png
    1681514379750.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 155
  • 1681514390790.png
    1681514390790.png
    807,2 KB · Görüntüleme: 170
yardımcı olursanız sevinirim ya

hangi klan pluginini / skriptini kullanıyorsunuz

simpleclans kullanıyorsunuz sanırım lpc/Chatformat a girip %simpleclans_name% placeholderını koyarak klanı gösterebilirsiniz eğer çalışmazsa /papi ecloud download simpleclans sonra /papi reload yazmanız yeterli olur

hocam yıllar sonra cevap yazıyorum inanırmısınız lazım odlu arattım kendi formum karşıma çıktı ve şaşırdım

hocam /papi ecloud download yazınca you must supply the name of an expansion diye hata veriyor

ne ismi hocam simpleclans kullanıyorum chatformat var luckperms var

birde nedense kurucu tagı luckperms de ağırlığını ayarlamama rağmen tabda altta gözüküyor

discord: yeteli1453
bana burdan iletişim kurarmısınız

birde nedense kurucu tagı luckperms de ağırlığını ayarlamama rağmen tabda altta gözüküyor
Tab prefixlerini farklı bir eklenti ayarlıyordur, tab kullanıyor iseniz priority kısmından kurucuyu en üste çekmelsiniz.

Tab prefixlerini farklı bir eklenti ayarlıyordur, tab kullanıyor iseniz priority kısmından kurucuyu en üste çekmelsiniz.
saolun hocam peki ismin başına nasıl klan tagı ekleyebilirim anlamadım

simpleclans kullanıyorsunuz sanırım lpc/Chatformat a girip %simpleclans_name% placeholderını koyarak klanı gösterebilirsiniz eğer çalışmazsa /papi ecloud download simpleclans sonra /papi reload yazmanız yeterli olur
Sunucumda EssentialsChatX ve ChatFormat var ve sizin dedikleriniz olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl