Skript Paylaşımı Klan Savaşları | Nostalji - GUI - Kolay Kullanım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DJTurkish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.457
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJTurkish

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
56
Öncelikle Selamlar MC-TR ailesi. !
Çoğu kişi tanımaz beni. Zaten tanımamanız da çok normal :D
Bugün eski zamanların bir Skriptini paylaşacağım.

Genel Komut : /takim

Nedir bu Skript ?
- Kale Savaşları Skripti
- Menü ile Kolay Kurulum
- Oyun içi Kurulum

Skript :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Menüler :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Menüler :

Menüler :

Bir kaç Oyun içi Ekran Görüntüsü ;
5BASBd4PuuxMjzExKxmJRn.png
vYti889wi8rJWaDh5PXpVF.png
KQaHQjj3ydFJhAPVNir39K.png
oQqLbE5xxTTRpHBRdXbURD.png
PHXp7KqeKQ4V3AQGMefZ9E.png

Not : Menüler ChestCommand ile yapılmıştır.
Not(2) : @smt287 (Samet) Abi olmasaydı eminim ki ben daha ChestCommand ı bilmiyor olacaktım. KRALLĞ <3

5BASBd4PuuxMjzExKxmJRn.pngKQaHQjj3ydFJhAPVNir39K.pngvYti889wi8rJWaDh5PXpVF.pngoQqLbE5xxTTRpHBRdXbURD.pngPHXp7KqeKQ4V3AQGMefZ9E.png

Skript'in kendi GUI kodları var, eski çürümüş chestcommands yerine onu kullanın daha sağlıklı.

Skript'in kendi GUI kodları var, eski çürümüş chestcommands yerine onu kullanın daha sağlıklı.
İlk defa GUI li bir skript yaptım. O yüzden böyle oldu, yardımcı ola bilir misin ? Skript ile nasıl yapa bilirim ?

İlk defa GUI li bir skript yaptım. O yüzden böyle oldu, yardımcı ola bilir misin ? Skript ile nasıl yapa bilirim ?

Forumda onlarca konu mevcut "TuSKe GUI'si" hakkında. Oralardan bakabilirsin

Tuske GUİ kullanman daha iyi olabilirdi fakat yine de başarılı.

Tuske GUİ kullanman daha iyi olabilirdi fakat yine de başarılı.
Öncelikle teşekkür ederim. İlk defa GUI li bir skript paylaştığım için böyle oldu. Biraz araştırdım Tuske GUI yi, fakat hiç bir şey anlayamadım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl